Penaltı canavarı: Ersin 'DESTANYAZAROĞLU'

Feride Kara
10.02.2022 - 23:28 | Son Güncellenme: 10.02.2022 - 23:52

Beşiktaş, normal süresi ve uzatma devreleri 0-0 tamamlanan maçta Göztepe'ye penaltılarda 3-1'lik üstünlük sağlarken Ersin Destanoğlu iki penaltı kurtardı

Penaltı canavarı: Ersin 'DESTANYAZAROĞLU'

Beşiktaş, normal süresi ve uzatma devreleri 0-0 tamamlanan maçta Göztepe'ye penaltılarda 3-1'lik üstünlük sağladı ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. Penaltı atışlarında Ersin Destanoğlu yıldızlaştı. 
 

Türkiye Kupası'nda İki penaltı kurtardı

Ersin Destanoğlu penaltılardaki başarısını Ziraat Türkiye Kupası'nda Göztepe karşısında da gösterdi. Beşiktaş'a çeyrek final kapılarını açan Ersin iki penaltıyı kurtarırken bir penaltı ise direkten döndü. Göztepe sadece bir penaltıyı gole çevirdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş gözünü Hagi'nin öğrencisine çevirdi!
Habere Git

Süper Lig'de de iki penaltı kurtardı

Bu sezon Süper Lig'de iki penaltı kurtaran Ersin Destanoğlu ilk penaltısını 10. haftadaki Galatasaray maçında yaşadı. Beşiktaş 'ın 2-1 önde olduğu 79.dakikada rakip takım Mostafa Mohamed ile penaltı kullandı. Ersin rakibine gol izni vermedi. Ersin daha sonra ligde oynanan Göztepe maçında Soner Aydoğdu'nun kullandığı atışta devleşen Ersin rakibini sevindirmedi. Ersin tek penaltı golünü Fenerbahçeli Mesut Özil'in ayağından yedi.

Senin için hazırladığımız haberler