Premier Lig devi Sacha Boey'un peşinde!

İsa Kethüda
18.12.2023 - 21:51 | Son Güncellenme: 18.12.2023 - 22:06

Transfer haberler. İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea, sağ bek pozisyonu için Galatasaray forması giyen Sacha Boey ile ilgileniyor. Detaylar.

Premier Lig devi Sacha Boey'un peşinde!

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Ligi'nde bu sezon istediği performansı bir türlü gösteremeyen ve 22 puanla 10. sırada yer alan Chelsea, ocak ayı transfer döneminde kadrosuna bazı oyuncuları katmak için harekete geçti.

Chelsea'nin listesindeki isimle ortaya çıktı

The Sun'da yer alan habere göre; ligde üst sıralara yükselmek isteyen Chelsea'nin transfer listesindeki isimler belli oldu. 

Chelsea, Sacha Boey ile ilgileniyor

Buna göre Chelsea'nin, Avrupa'daki birçok takım tarafından yakından takip edilen Galatasaray'ın yıldız sağ bek oyuncusu Sacha Boey'yi transfer listesine dahil ettiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Flaş iddia: Wilfried Zaha, Ocak ayında ayrılacak
Habere Git

22 milyon sterlin

Haberde, Fransız sağ bekin bonservis ücretinin 22 milyon sterlin olduğu kaydedildi. Ayrıca yıldız oyuncunun Manchester United'a karşı deplasmanda göstermiş olduğu performanstan da övgüyle bahsedildi.

Manchester United da peşinde

Bilindiği üzere Sacha Boey'un ismi bir başka Premier Lig devi Manchester United ile de anılmıştı.

Bu sezonki performansı

Sarı-Kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki sağ bek oyuncu, bu sezon forma giydiği 27 maçta 2 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak yeni teknik direktör için tarih verdi!
Habere Git

Galatasaray, 26 Temmuz 2021 tarihinde Rennes'ten transfer ettiği Sacha Boey için Fransız kulübüne 1.1 milyon Euro bonservis ücreti ödemişti.

Öte yandan Chelsea'nin transfer listesindeki diğer oyuncular ise Joao Neves ve Evan Ferguson.

Senin için hazırladığımız haberler