Premier Lig'de Chelsea-Manchester City maçında Eboue vakası

Akın Ungan
13.11.2023 - 16:20 | Son Güncellenme: 13.11.2023 - 16:44

İngiltere Premier Ligi'nde Chelsea-Manchester City maçı son yılların en zevkli maçlarından birine sahne oldu. Sekiz golün atıldığı karşılaşmada tebessüm ettirecek anlar da ortaya çıktı.

Premier Lig'de Chelsea-Manchester City maçında Eboue vakası

AJANSSPOR HABER

Chelsea ile Manchester City arasındaki 4-4'lük maçın tadı damağımızda kaldı. Heyecanın hiçbir dakika eksik olmadığı karşılaşmada bir Chelsea bir Manchester City öne geçti. İlklere sahne olan karşılaşma 4-4 sona erdi.

Maçta ilginç anlar da yaşandı. Bir pozisyonda Manchester Cityli oyuncular taktik konuşmak için bir araya geldi. Ancak bu sırada istenmeyen bir misafir daha vardı. 

Palmer taktik almaya çalıştı, Haaland uzaklaştırdı

Manchester City altyapısından yetişen 2020-23 sezonlarında A takım formasını giyen ancak bu sezon başında Chelsea'nin yolunu tutan Cole Palmer, eski takım arkadaşlarının maç taktik konuşmasını dinlemeye çalıştı. Bir ara Palmer bunda başarılı olsa da araya giren Erling Haaland, Chelsea'li oyuncuyu gülerek uzaklaştırdı. 

İlgini Çekebilir
Pep Guardiola bunu da gördü
Habere Git

Chelsea'ye puanı Palmer getirdi

Cole Palmer, daha sonra maçın uzatmalarındaki penaltı golüyle skoru 4-4 yaptı ve Chelsea'ye 1 puan kazandırdı. 

Palmer, Eboue'yi hatırlattı

Cole Palmer'ın bu hareketi daha sonra yolu Galatasaray'a düşen Emmanuel Eboue'yi hatırlattı. Fildişili oyuncu, Arsenal'de oynadığı dönemde Milli Takım'la Kuzey Kore maçına çıkmış; rakip takım teknik direktörü oyuncusuna uyarılarda bulunurken yanlarına giderek kulak kabartmıştı. Ancak Eboue'nin bu konuşmadan bir şey anlayıp anlamadığı hala belirsizliğini koruyor.  

Senin için hazırladığımız haberler