Rachid Ghezzal Leicester City'e dönecek mi?

16.04.2021 - 17:21 | Son Güncellenme: 16.04.2021 - 17:30

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, beIN Sports Haber kanalına verdiği röportajda Beşiktaş'taki geleceğine ilişkin yorumlarda bulundu. İşte detaylar...

Rachid Ghezzal Leicester City'e dönecek mi?

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın sezon başında Leicester City'den 1 yıllığına kiraladığı Rachid Ghezzal, bugün beIN Sports Haber kanalında yayınlanan özel bir röportajda; siyah beyazlı ekipteki geleceğine ilişkin oldukça kritik değerlendirmelerde bulundu. Teknik direktör Sergen Yalçın'a övgüde bulunan Ghezzal, Yalçın'ın ilk günden beri kendisine güvendiğini ve bu güvenin zamanla takım arkadaşlarına ve taraftara da yansıdığını belirtti. Peki, Ghezzal Beşiktaş'ta kalacak mı? İşte, Rachid Ghezzal'in konuşmasından satır başlıkları.

"Sergen Yalçın beni çok iyi anlıyor..."

Rachid Ghezzal: "Teknik direktörümüz Sergen Yalçın gelir gelmez bana güven duyduğunu bana hissettirdi. Aslında çok doğal bir şekilde gelişti o ilişki. Beni çok iyi anlıyor ve beni kesinlikle belirli bir rolde kısıtlamadı. Sen şunları şunları yapacaksın diye kısıtlamadı.

Beni en iyi hissedebileceğim yerde oynatabilmek için gerekli çalışmayı yaptı. Bunun dışında saha içerisinde ve duran toplarda bana verdiği özgürlük önemliydi. Takım arkadaşlarımın bana duyduğu güven ve verdiği sorumluluk duygusuyla kendimi daha rahat ifade etmeye başladım."

Ghezzal hangi mevkinin oyuncusu?

Rachid Ghezzal: "Sağ taraf tabii ki. Geçen sezon Fiorentina’dayken 8 numarada da oynamıştım. Sağ taraf derken içeri girip çıkma, içeri kat etme özgürlüğü olunca sağ tarafta oynayabiliyorum."

Beşiktaş'ta kalacak mı? 

Rachid Ghezzal: "Tabii ki de bu fikir için ben oldukça pozitifim. Zaten mutlu olduğum sahada da oyunumdan da çok net bir şekilde anlaşılıyor. Ve buraya zaten seviye atlamaya gelmiştim. Bu sezon benim için o anlamda çok iyi geçiyor.

Beşiktaş’ta devam etmek açısından olumlu düşünüyorum. Ailem burada. Onlar kendilerini iyi hissediyor. Sizin de söylediğiniz gibi kulüpteki herkesle, taraftarla ve takım arkadaşlarımla iyi ilişkiler geliştirdim. Ama şunu da unutmamak lazım bu durum sadece bana bağlı olan bir durum değil.

Siz de söylediniz iki kulüp var. Leicester ve Beşiktaş. Onların sağlayacağı anlaşmaya da bağlı. Ama ben şu anda tamamen ligin final bölümüne konsantre olmuş durumdayım. Çünkü bu sezonu 2 kupayla bitirebilmek için çok avantajlı konumdayız. Tamamen antrenmanlara ve maçlara odaklanmış durumdayım."

Koşullar oluşursa, anlaşırlarsa, herkesi memnun edecek koşullar oluşursa ben Beşiktaş’ta devam etmek konusunda oldukça pozitifim. İnşallah

"Sergen Yalçın aile ortamı yaratmayı başardı..."

Rachid Ghezzal: "Talisca ve Sergen Yalçın’ı tanıyorum. Sergen’in efsane olduğunu biliyorum. Burada antrenmanlara katılmıyor. Onu kaldıracak fiziği ve kondisyonu yok. Sol ayağıyla muazzam işler yaptığını hepiniz anlatıyorsunuz.

Bugün takım olarak bu noktadaysak, oyuncuların olduğu kadar bu işe katkı yapan herkesin özellikle teknik ekip ve Sergen Yalçın’ın büyük katkısı var. Burada aile ortamı yaratmayı başardı. Hepimizin kendisini rahat hissedebileceği bir oyun ve ortam yarattı. Bu anlamda hakkını teslim etmek lazım."

Rachid Ghezzal bu yıl Beşiktaş'la çıktığı 26 maçta 3 kez gol atıp, 14 asist yapmayı başarmıştı. Süper Lig'de asist kralı unvanını koruyan Ghezzal, kısa sürede taraftarın ilgi odağı haline geldi.

Senin için hazırladığımız haberler