Real Madrid, Cadiz'i ikinci yarı geçti! (ÖZET- GOLLER) Arda Güler...

Ali Bozkurt
04.05.2024 - 18:52 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 00:18

La Liga'nın 34. haftasında Real Madrid, Cadiz'i kendi evinde ağırladı. Arda Güler'in ilk 11'de oynadığı maçı Real Madrid 3-0 kazandı. İşte maçın özeti ve detayları...

Real Madrid, Cadiz'i ikinci yarı geçti! (ÖZET- GOLLER) Arda Güler...

AJANSSPOR HABER

La Liga da lider Real Madrid kendi sahasında Cadiz'i konuk etti. Arda Güler'in 65 dakika oynadığı karşılaşmayı Real Madrid karşılaşmayı 3-0 kazandı. İşte maça dair detaylar...

Brahim Diaz'dan müthiş gol

Karşılaşmanın 51. dakikasında ceza alanı çizgisinde ki Brahim Diaz'a pas yollayan Modric, asist yapmayı başardı. Brahim Diaz, topu kontrol edip düzelttikten sonra ceza alanı dışından çektiği sert şutla Real Madird'i 51. dakikada 1-0 öne geçirdi.

Arda Güler 65 dakika oynadı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 65. dakikada Arda Güler'i oyundan aldı ve yerine Bellingham'ı soktu. 

Bellingham oyuna girdi golü attı

Arda Güler'in yerine 65. dakikada oyuna giren Bellingham, ikinci golü atmayı başardı. Orta sahada topu alan genç oyuncu Modric'e pas verdi. Modric ise sağ tarafta içeriye koşan Brahim Diaz'ı gördü. Brahim Diaz, oyunu kuran Bellingham'ı ceza alanı içinde topla buluşturdu. Bellingham, gelen ortaya dokunarak ağları buldu ve skoru 2-0'a getirdi.

Liderliğini sürdürüyor

Real Madrid, Cadiz karşısında aldığı 3 puan ile liderliğini sürdürmeye devam etti. Madrid, puanını 87 yaptı. İkinci sırada yer alan ve tek maçı eksik olan Barcelona'nın ise puanı 73. La Liga'da 4 hafta kaldı. 

Joselu skoru belirledi

Karşılaşmanın son bölümünde ataklarını sürdüren Real Madrid, Nacho'nun pasında Joselu'nun attığı golle skoru 3-0 yaptı ve maçı 3 golle aldı. 

Arda Güler'in istatistikleri

54 Topla Buluşma

%94 Pas İsabeti

(0.23 xA) 1 İsabetli Orta

3 Çalım

7/12 İkili Mücadele Kazanma

1  Top Çalma

1 Pas Arası

3 Faul Kazandırma

7.2 Reyting

Senin için hazırladığımız haberler