Real Madrid sezon sonunu beklemeyecek! Mbappe'ye astronomik rakam...

24.08.2021 - 22:14 | Son Güncellenme: 24.08.2021 - 22:33

Son dakika transfer haberleri... Real Madrid, takımdan ayrılmayı dört gözle bekleyen Kylian Mbappe için Paris Saint-Germain'in kapısını çaldı. İşte detaylar...

Real Madrid sezon sonunu beklemeyecek! Mbappe'ye astronomik rakam...

AJANSSPOR - HABER

 

Avrupa'da transfer hareketliliği bitmek bilmiyor. Romelu Lukaku, Jack Grealish, Jadon Sancho ve Lionel Messi ile başlayan 'Kavimler Göçü' Kylian Mbappe'ye dayandı. Önümüzdeki yıl kontratı sona erecek olan yıldız, takımından gelen yeni sözleşme tekliflerini teker teker reddetti. PSG, Mbappe'den umut keserken; Real Madrid, bu transferi sezon sonuna bırakmayacak. 

Mbappe için çılgın teklif! 

Sosyal medyada yüz binlerce kişi tarafından takip edilen gazeteci Indy Kaila, Kylian Mbappe için Real Madrid'in PSG'ye 160 milyon Euro önerdiğini iddia etti. PSG için kritik saatler başladı. Ya, Mbappe'yi 15 milyon Euro kârla Avrupa'daki ezeli rakiplerine satacaklar ya da Mbappe sezon sonu bedelsiz olarak kralın takımına geçecek. PSG, Mbappe'yi 2018'de 145 milyon Euro karşılığında Monaco'dan transfer etmişti. 

İlgini Çekebilir
PSG ömürlük teklif sundu, Mbappe kararını verdi!
Habere Git

PSG satışa sıcak bakıyor

Fransa'da yayın yapan RMC Sport, PSG yönetiminin; son sözleşme teklifini reddeden Kylian Mbappe'yi Real Madrid'e satmaya sıcak baktığını yazdı. Paris ekibi, 22'lik yıldıza haftalığı 600 bin Sterlin'den 5+1 yıllık kontrat önermişti. 

İlk teklif reddedildi...

Fransa'nın en çok takip edilen futbol haberleri platformlarından Get French Football News, Real Madrid'le PSG arasındaki pazarlıklara ilişkin flaş bir gelişmeyi aktardı. İddiaya göre, PSG tarafı; Madrid'den gelen 160 milyon Euro'luk ilk teklifi reddetti. 

Mbappe'nin performansı

Kylian Mbappe geçen sezon tüm kulvarlarda 51 maçta 44 gol atıp 12 de asist yapmıştı. Fransız yıldız bu sezon da 3 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 2018 yılında 200 milyon Euro bedeli olan Mbappe'ye şu sıralarda ise 160 milyon Euro değer biçiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler