Fenerbahçe, Rodrigo Becao'nun İstanbul'a Geleceğini Duyurdu

Akın Ungan
19.07.2023 - 16:19 | Son Güncellenme: 19.07.2023 - 16:27

Fenerbahçe, Udinese'den yeni transferi Rodrigo Becao'nun sağlık kontrollerinden geçerek resmi sözleşmeye imza atmak için İstanbul'a geleceğini duyurdu.

Fenerbahçe, Rodrigo Becao'nun İstanbul'a Geleceğini Duyurdu

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, takviye çalışmalarına devam ediyor. Kadrosuna kattığı oyuncularla dikkat çeken Sarı-Lacivertliler bir transferi daha bitirdi.

Becao İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe, Serie A'da Udinese forması giyen başarılı stoper Rodrigo Becao transferinde sona geldi. Ali Koç yönetimi, her konuda anlaşma sağladığı futbolcuyu İstanbul'a davet etti. Becao, sağlık kontrollerinden geçerek resmi sözleşmeye imza atmak için bu gece İstanbul'a gelecek.

Kulüp resmen açıkladı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Brezilyalı stoper Rodrigo Becao, sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini gerçekleştirmek üzere bu gece İstanbul’a gelecektir" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe 25 milyonluk sambacıyı bedavaya alıyor
Habere Git

Becao'nun kariyeri

19 Ocak 1996 doğrumlu Rodrigo Becao, ülkesi Brezilya'da futbola başladı. 27 yaşındaki stoper, CSKA Moskova ve Udinese gibi kulüplerde forma giydi.

Becao'nun performansı

Geçtiğimiz sezon Udinese formasıyla 28 resmi müsabakada görev alan Rodrigo Becao, 2 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Brezilyalı savunmacı 11 maçta sarı kart, 1 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler