Rıdvan Dilmen: "Bugün Antepli, Pendikli, Hataylı herkes Fenerliydi"

Cem Ergün
07.05.2024 - 00:07 | Son Güncellenme: 07.05.2024 - 00:20

TV 8.5'ta yayınlanan "% 100 Futbol" programında açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Konyaspor karşısındaki kritik puan kaybını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: "Bugün Antepli, Pendikli, Hataylı herkes Fenerliydi"

AJANSSPOR HABER

Rıdvan Dilmen, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un oyuncu değişikliği tercihini şu sözlerle değerlendirdi: "Galatasaray ligin ortalarında Anteple oynuyordu. Maçı stoperde Torreira ile bitirdi. Daha ligin 2. yarısının başıydı. Elinde bir sürü stoper var ama dedi ki 'Sen arkaları süpür çabukluğunla'. Antrenörlük, elindeki kadroyu en iyi şekilde maça hazırlamaktır. Taktik, iletişim ve konsantrasyon olarak. "

"İsmail Kartal elinden gelen her şeyi yaptı"

Fenerbahçe'nin, Konyaspor karşısındaki performansını ve İsmail Kartal'ı da değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe takımının bence yeterli pozisyona girdiği maçta ben antrenörü nasıl eleştiririm? Sezon bitince, haklı donelerle eleştiririm. Bence İsmail Kartal elinden gelen her şeyi yaptı. Livakovic'in ofsayt olan poziyonu hariç terlemediği bir maçtı.

Bugün Antepli, Pendikli, Hataylı herkes Fenerliydi. Ama fark şurada: Galatasaray, böyle takımları yakaladığında işi bitiriyor." dedi.

Küme düşme hattında büyük yarış

Süper Lig'de son 3 haftaya girilirken, şampiyonluk yarışı kadar küme düşme hattında da heyecan devam ediyor. Fenerbahçe karşısında 1 puan alan Konyaspor, puanını 37'ye yükselterek 16. sırada yer aldı. 

Küme düşme hattında yer alan diğer takımlardan Gaziantep FK 35 puanla 17'nci, Hatayspor 34 puanla 18'inci, Pendikspor ise 33 puanla 19'uncu sırada yer alıyor.

Ligden düşmesi kesinleşen İstanbulspor ise 35 maç sonunda topladığı 16 puanla 20'nci ve son sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler