Rıdvan Dilmen: “Fenerbahçe'nin oynadığı oyunu çok beğendim"

İsa Kethüda
12.11.2023 - 22:14 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 22:19

Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, TV8.5 kanalında yayınlanan “%100” adlı programda Adana Demirspor - Fenerbahçe maçını yorumladı. İşte detaylar…

Rıdvan Dilmen: “Fenerbahçe'nin oynadığı oyunu çok beğendim"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Ligi’nin 12. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor ve Fenerbahçe’nin golsüz berabere kaldığı maçı yorumlayan Dilmen, “Fenerbahçe’nin avantajı var Karagümrük ve Sivas maçlarında evinde oynayacak. Beşiktaş maçına kadar Fenerbahçe’nin lider olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

"Fenerbahçeliler mutsuz ve umutsuz olmamalı"

Fenerbahçe’nin Adana Demirspor beraberliği hakkında sarı lacivertli taraftarların umutsuz olmamasını söyleyen Dilmen, “Fenerbahçeliler, mutsuz ve umutsuz olmamalı. Performans ve oyunda şu an bir düşüklük var ama ders alabilecek kapasitedeler. Bu beraberlik kesinlikle puan kaybı değil” dedi.

"İştahlı bir Fenerbahçe gördük ilk yarıda"

Galatasaray’ın mağlup olmasının Fenerbahçe’yi iştahlandırdığını ifade eden Dilmen, “Fenerbahçe, Galatasaray’ın mağlup olması sonrası Adana Demirspor maçına iştahlı çıktı. İlk yarıdaki oyun bunu gösteriyor. İştahlı bir Fenerbahçe gördük ilk yarıda” dedi.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal: "Bu takıma karşı kim böyle oynadı?"
Habere Git

"Szymanski maçın en kötü futbolcusuydu"

Fenerbahçe’nin Polonyalı yıldızı Szymanski’nin kötü oynadığını söyleyen Dilmen, “Szymanski, bugün maçın en kötü futbolcusuydu. Çok etkisiz bir maç çıkardı, muhtemelen yorgunluktan kaynaklanabilir” ifadelerini kullandı.

"Çok adil bir puan durumu var şu an"

Rıdvan Dilmen, şu anki puan durumunun adil olduğunu belirtti ve “Çok adil bir puan durumu var şu an. Alttan üste kadar. Gerçekten çok adil bir puan durumu” dedi.

"Fenerbahçe bu kadar eksiğine rağmen güçlü oynadı"

Fenerbahçe’nin sakat oyuncuları hakkında yorum yapan Dilmen, “Fenerbahçe bu kadar eksiğine rağmen güçlü oynadı ve ben Fenerbahçe’yi beğendim. O yüzden bu tarz puan kayıplarını kayıp olarak görmemeleri lazım” açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yeniden liderlik koltuğunda!
Habere Git

"Bunlar hiç hoş değil"

Oyundan çıktıktan sonra Edin Dzeko ve Dusan Tadic’in serzenişi olduğunu söyleyen 61 yaşındaki yorumcu, “Dzeko ve Tadic çıkarken serzenişte bulundu. Bunlar hiç hoş şey değil” şeklinde konuştu.

"Bu oyunu kimse yapamaz"

Fenerbahçe’nin Adana Demirspor maçındaki ilk yarıya değinen Rıdvan Dilmen, “İlk yarıda Fenerbahçe’nin oynadığı oyunu beğendim değil çok beğendim. Bu oyunu kimse yapamaz. Fenerbahçe müthiş baskı ve presle başladı maça” dedi.

"Okan Buruk ve İsmail Kartal’ın en büyük problemi…"

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin son zamanlardaki oyunlarının düşüklüğüne dikkat çeken eski milli futbolcu, “Okan Buruk ve İsmail Kartal’ın en büyük problemi ritmi yakalayamadılar. Oyuncularını koruyamadılar ve performans düşüklüğü oldu” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler