Rıdvan Dilmen sordu, işte cevabı: Fred'siz Fenerbahçe...

Cem Ergün
07.05.2024 - 00:26 | Son Güncellenme: 07.05.2024 - 01:00

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Konyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Sarı-Lacivertli takımın Brezilyalı yıldızı Fred'den bahsetti. Detaylar...

Rıdvan Dilmen sordu, işte cevabı: Fred'siz Fenerbahçe...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 35'inci haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından TV 8.5'ta yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Fred'in, Fenerbahçe'nin kalbi olduğunu ifade etti.

"Fred, Fenerbahçe'nin kalbi"

Dilmen, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred hakkında şu ifadeleleri kullandı: "Fenerbahçe'de neden Fred takımın kalbi diyoruz? Orta sahada bağlantıları müthiş yapan bir oyuncu. İsmail yok ama Fred'siz 8 numara olmadığı hangi maçları kazanmış, kaybetmiş bakmak lazım."

Fred'siz Fenerbahçe

Fenerbahçe, bu sezon ligde Fred'in forma giymediği maçlarda; Trabzonspor'a sahasında 3-2 mağlup olurken, Adana Demirspor ve Galatasaray ile 0-0, Alanyaspor'la ise 2-2 berabere kaldı. Fred'siz Fenerbahçe, ligde 9 puan kaybetti.

Sarı-Lacivertliler, Karagümrük, Gaziantepk FK, İstanbulspor, Başakşehir, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Adana Demirspor maçlarında Fred'siz 3 puana ulaşmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler