Ronaldo'yu kadro dışı bırakmıştı! Fernando Santos, Beşiktaş'ta

İsa Kethüda
07.01.2024 - 21:59 | Son Güncellenme: 07.01.2024 - 22:03

Süper Lig ekibi Beşiktaş Portekizli hoca Fernando Santos ile anlaştı. Santos, Cristiano Ronaldo'yu kadroya çağırmamasıyla çok konuşulmuştu. İşte detaylar.

Ronaldo'yu kadro dışı bırakmıştı! Fernando Santos, Beşiktaş'ta

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, teknik direktörlük görevine Fernando Santos'un getirildiğini duyurdu. Fernando Santos, Portekiz Milli Takımı'nı çalıştırdığı dönemde Cristiano Ronaldo'yu takıma davet etmedi. Santos'un bu kararı, Ronaldo'nun o dönem taciz iddialarıyla anılması sebebiyle verdiği konuşuldu. 

İddiaları yalanladı

Cristiano Ronaldo'nun taciz olayları sebebiyle Milli Takım'a alınmadığı iddialarını yalanlayan Fernando Santos, bu kararın Juventus ve Real Madrid arasındaki Ronaldo transferi sebebiyle alındığını açıkladı.

Ronaldo'nun rızası vardı

Fernando Santos, 2018 yılı boyunca Portekiz Milli Takımı'na çağrılmayacak Ronaldo'nun bu karardan haberi olduğunu da söyledi. Santos ayrıca, bu kararın Ronaldo'nun da rızasıyla alındığını ifade etti.

İlgini Çekebilir
FLAŞ | Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu!
Habere Git

Ronaldo'nun taciz iddiaları

Cristiano Ronaldo, 2018 yılında Kathryn Mayorga adlı 34 yaşındaki eski model tarafından tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya kalmıştı. Mayorga, Ronaldo'nun kendisini 3 Haziran 2009’da Las Vegas'daki bir otel odasında tecavüz etmekle suçlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler