Beşiktaş'ta Rosier'den Olay Batshuayi Tepkisi! Önce Paylaştı Sonra Sildi

04.04.2022 - 09:57 | Son Güncellenme: 04.04.2022 - 10:20

Trabzonspor maçında penaltı atışından da yararlanamayan Batshuayi'ye taraftarların tepki gösterirken, takım arkadaşı Rosire'den olay bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Rosier'den Olay Batshuayi Tepkisi! Önce Paylaştı Sonra Sildi

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Valerien Ismael yönetiminde çıktığı ilk maçta deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kalırken, siyah beyazlılar oyun mücadelesi ve futboluyla büyük alkış aldı.

Batshuayi penaltıyı gole çeviremedi

Siyah beyazlılar, Cornelius'un kaydettiği golle 1-0 geriye düştüğü maçta 69. dakikasında Ghezzal'a ceza sahasında yapılan hareket sonrasında kazanılan penaltıyla eşitlik şansı yakaladı. Topun başına gelen Michy Batshuayi topu direğe nişanlayınca Beşiktaş skoru eşitleme şansını değerlendiremedi. 

 

2 dakika sonra Rosier beraberlik golünü attı

Batshuayi'nin kaçırdığı penaltıdan iki dakika sonra Beşiktaş'ta Valentin Rosier, Trabzonspor filelerini havalandırarak takımına beraberliği getirdi.

Rosier'den Aboubakar paylaşımı geldi

Geçtiğimiz haftalarda da kaçırdığı gollerle siyah beyazlı taratarların tepkisini çeken Michy Batshuayi, Trabzonspor maçında kaçırdığı penaltıyla da yine tepki topladı. 

Beşiktaş'a Trabzonspor maçında 1 puanı getiren Valentin Rosier de takım arkadaşı Batshuayi'ye dolaylı yoldan tepki gösterdi. Fransız futbolcu, karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından siyah beyazlıların eski futbolcusu Vincent Aboubakar'ın fotoğrafını paylaştı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor puana Beşiktaş oyuna seviniyor
Habere Git

Paylaşımını sildi

25 yaşındaki Fransız sağ bek paylaşımının sosyal medyada gündem olmasının ardından fotoğrafı sildi.

Senin için hazırladığımız haberler