Sadece 27 gün sürdü! Önder Karaveli ile yollar ayrıldı

Orhan Gülek
08.04.2024 - 10:15 | Son Güncellenme: 08.04.2024 - 10:35

Son dakika: Eskişehirspor, teknik direktör Önder Karaveli ile yolların ayrıldığını açıkladı. Eskişehir'de Önder Karaveli dönemi sadece 27 gün sürdü.

Sadece 27 gün sürdü! Önder Karaveli ile yollar ayrıldı

AJANSSPOR - HABER

Eskişehirspor 27 gün önce teknik direktörlük görevine getirdiği Önder Karaveli ile yollarını ayırdığını açıkladı.

İşte Eskişehirspor'dan Önder Karaveli açıklaması

Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Önder Karaveli ile yapılan görüşme sonucunda karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Önder Karaveli ve ekibine vermiş oldukları emekler için teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Önder Karaveli'nin Eskişehir performansı

Levent Kartop'un Gölbaşı Bld. Spor mağlubiyetinin ardından takımdan gönderilmesiyle Önder Karaveli yeni teknik patron olarak Es Es'in başına getirilmişti.

Karaveli, Eskişehirspor ile çıktığı 3 maçta 4 puan toplayabildi ve Es Es şampiyonluk yolunda çok önemli 5 puan kaybetti.

Önder Karaveli'nin teknik direktörlük kariyeri

Siirtspor'da teknik direktörlük görevine başlayan Önder Karaveli daha sonra Fatih Karagümrük, Dardanelspor, Kestelspor, Beşiktaş, Adanaspor ve 68 Aksaray Belediyespor'u çalıştırdı. Karaveli'nin kısa süre çalıştığı takımlar ise şu şekilde;

  • Beşiktaş: 4 ay
  • Adanaspor: 2 ay
  • 68 Aksaray Belediyespor: 4 ay
  • Eskişehirspor: 1 ay

Eskişehirspor’a hoca dayanmıyor

Öte yandan 2023 yılında Eskişehirspor’da tam 6 teknik direktör görev yaptı.

2023 yılına Eskişehirspor Emre Özbayer ile başladı. Transferin açılmasının ardından Özbayer ile yollar ayrılırken, takımın başına Özcan Kızıltan getirdildi. Sadece 1 maça çıkan Kızıltan, Karaköprü karşısında alınan 3-1’lik mağlubiyet sonrası gönderildi.

Bu kez Erkan Koca başkanlığındaki yönetim Ali Onur Cerrah’ı Es Es’in başına getirdi. 5-0’lık hezimetle sona eren 52 Ordu maçı sonrası Cerrah gitti son 4 maçta takımı Sezgin Coşkun sahaya sürdü. 3. Lig’den BAL’a düşen Eskişehirspor’da yönetim Teknik Direktör İbrahim Baş’ı getirdi. Baş peş peşe alınan 2 mağlubiyet sonrası gönderildi. 2023 yılının son maçında takımı Levent Kartop sahaya sürdü.

Senin için hazırladığımız haberler