Sait Karafırtınalar'dan maç sonu açıklamaları

Akın Ungan
16.12.2021 - 21:39 | Son Güncellenme: 16.12.2021 - 21:40

Spor Toto 1. Lig'in 17. hafta mücadelelerinde Adanaspor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Kritik karşılaşmadan 1-0 galibiyetle ayrılan Adanaspor'da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sait Karafırtınalar'dan maç sonu açıklamaları

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, evinde İstanbulspor'u konuk etti. 17. hafta karşılaşmasında Ev sahibi takım, Donkor'un golüyle mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

Böylece Adanaspor, 23 puanlı İstanbulspor ile puanlarını eşitledi. 7. sıradaki rakibinin arkasında, ligde 8. sıraya yükseldi. Zorlu karşılaşmanın ardından Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Dominant takımlardan bir tanesini yendik"

Maç sonu basın toplantısında Sait Karafırtınalar, "Öncelikle oyuncularımı kutluyorum hem skor adına hem oyun adına hem de mücadele adına. Çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz çok hasta oyuncumuz var. Sakat oyuncumuz var. Annesi hastanede olan oyuncumuz var. Ancak hepsi özveriyle, antrenmanlarını hiç aksatmadan geldiler. Bütün alkışı hak ediyorlar. Kolay bir şey değil. Herkes bir şeyler söylüyor ama bir yolu bilmek var. Bir de yolu gitmek var. Biz bu futbolcu kardeşlerimle kolay bir yol gitmiyoruz ama oldukça da mesafe aldık. Daha da çok yolumuz var. Önemli bir üç puan kazandık. İstanbul takımı içeride özellikle oynaması çok zor takımlardan bir tanesi, önemli oyuncuları var ve çabuk atağa kalkıyorlar. Her şeyiyle önemli bir takıma ligin dominant takımlarından bir tanesini yendik. Camiaya hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler