Melissa Vargas'a Fenerbahçe yolu açık: Takımla antrenmanlara başladı

Aleyna Gürgen
23.01.2024 - 18:43 | Son Güncellenme: 23.01.2024 - 18:55

Vodafone Sultanlar Ligi'nden Fenerbahçe Opet ve Çin Ligi ekibi Tianjin Bohai Bank yıldızı Melissa Vargas sakatlığı sonrası takımıyla antrenmanlara başladı.

Melissa Vargas'a Fenerbahçe yolu açık: Takımla antrenmanlara başladı

Tianjin Bohai Bank'ın milli yıldızı Melissa Vargas'tan taraftarları sevindiren haber geldi. Tecrübeli pasör çaprazının takımı ile antrenmanlara başladığı duyuruldu.

Vargas sakatlığı ile korkuttu

Milli voleybolcu Melissa Vargas geçtiğimiz haftalarda sakatlık haberi ile gündeme geldi. Sağ omzundan sakatlık yaşadığı aktarılan Vargas'ın eskiden yaşadığı bir sakatlığın tekrarladığı belirtildi. Pasör çaprazı için Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da açıklama yaptı. Üstündağ açıklamalarında Vargas'ın durumunun yakından takip edildiğini söyledi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Opet'e müjde: Çin'de lig erken bitiyor, Melissa Vargas geliyor!
Habere Git

Melissa Vargas'tan müjde

Tianjin Bohai Bank yeni açıklamaları ile Melissa Vargas hakkında iyi haberi verdi. Çin Ligi ekibi, Vargas'ın takımı ile antrenmanlara başladığını belirtti. 

İlgini Çekebilir
Voleybola VakıfBank'ta başlamıştı: Sıla Çalışkan yuvaya dönüyor
Habere Git

Sezonu Fenerbahçe Opet'te mi tamamlayacak?

La Gazzetta dello Sport tarafından aktarılan bilgilere göre ise Melissa Vargas, Çin Ligi'nin bitmesinin hemen ardından Avrupa'ya dönecek ve sezonu Fenerbahçe Opet'te tamamlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler