Saliha Şahin, Polonya'da şampiyonluktan bir adım uzakta!

Aleyna Gürgen
16.04.2024 - 23:54 | Son Güncellenme: 17.04.2024 - 00:20

Milli voleybolcu Saliha Şahin'in Polonyalı ekibi Chemik Police, Polonya Ligi final serisi ikinci maçında Rzeszow'u 3-0 yendi. İşte maçım özeti...

Saliha Şahin, Polonya'da şampiyonluktan bir adım uzakta!

Grupa Azoty Chemik Police bu akşam Polonya Ligi final serisindeki ikinci maçına çıktı. Serinin ilk maçını kazanan ekip bu karşılaşmada da Rzeszow'u 3-0 mağlup etti ve seride 2-0 öne geçti.

Şahin'in takımından rakibe geçit yok

Saliha Şahin'in ekibi Chemik Police, Rzeszow karşısındaki ilk sette zorlandı ama 25-23 üstün geldi. Maçın ilerleyen dakikalarında rakibine 6 sayı fark atan Chemik 25-19 biten setin ardından maçta   2-0'lık önemli bir avantaj yakaladı. Şahin'in takımı maçı 25-21'lik üçüncü setle bitirerek Rzeszow'u 3-0 yendi. Saliha Şahin kısa süre forma giydiği karşılaşmada 1 sayı buldu. Chemik'ten Natalia Medrzyk ve Elizabet Inneh Varga ise 15'er sayı kaydetti. Gelecek sezon için Galatasaray'a transfer olan Ana Kalandadze, Rzeszow'a 11 sayı katkısı sağladı. 

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları'nın yeni yıldızı Bianka İlayda Mumcular kimdir?
Habere Git

Chemik Police bir maç daha kazanırsa şampiyon

Polonya Ligi final serisinde Rzeszow'u 2-0 geride bırakan Grupa Azoty Chemik Police seride bir maç daha kazanması durumunda sezonu şampiyon olarak tamamlayacak. Ekibin bir diğer final serisi maçı ise 19 Nisan Cuma günü oynanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler