Ally Samatta'dan Fenerbahçe açıklaması! Geri dönecek mi?

21.03.2022 - 16:42 | Son Güncellenme: 21.03.2022 - 17:00

Fenerbahçe'nin sezon başında Belçika ekibi Antwerp'e kiraladığı Tanzanyalı golcü Ally Samatta geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Ally Samatta'dan Fenerbahçe açıklaması! Geri dönecek mi?

Fenerbahçe'nin 2020-2021 sezonu başında Premier Lig ekibi Aston Villa'dan 6 milyon Euro bonservis bedeliyle ilk yılı kiralık olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzaladığı 29 yaşındaki Tanzanyalı futbolcu bu sezonun başında Belçika ekibi Antwerp'e kiralanmıştı.

Sözleşmesinin bitimine 2 yıl daha bulunan ve satın alma opsiyonuyla kiralandığı Antwerp'deki geleceği de belirsiz olan tecrübeli futbolcu Belçika basınına açıklamalarda bulundu.

"İlk dört sıraya girmek artık bizim ilk hedefimiz"

Antwerp formasıyla çıktığı 26 maçta 9 gol ve 4 asistlik performans sergileyen 29 yaşındaki futbolcu, takım olarak hedeflerine daha fazla odaklanmaları gerektiğini belirterek, "Belki baskıya bile ihtiyacımız olabilir. Bilirsiniz, teknik direktörümüz sakin biri. Baskı altında olduğumuzu söylüyorlar ama biz oyuncu grubu olarak bunu pek fark etmiyoruz. Hocamız da elinden gelenin en iyisini yapıyor. İlk dört sıraya girmek artık bizim ilk hedefimiz. Play-off oynayacaksak her şey mümkün. Ben buna inanıyorum."

İlgini Çekebilir
Ve Altay Bayındır imzayı attı! 10 milyon Euro...
Habere Git

Fenerbahçe'ye dönecek mi?

Tanzanyalı futbolcu sezon sonunda Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceğiyle ilgili olarak ise, "Buraya kiralık geldiğimi bile unutmuştum. Zaman çok hızlı akıyor. Gelecekte ne olacağını asla bilemezsiniz. Ben sadece işime odaklandım. Şu ana kadar geleceğim hakkında düşünmedim. Kalmak istiyor muyum? Bunu henüz söyleyemem." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'de 30 maçta 6 gol attı

Ally Samatta, Fenerbahçe'de forma giydiği 2020-2021 döneminde 30 maçta sahaya çıkarken, 6 gol kaydetmişti. Ülkesinin mili takım formasını da 64 kez giyen ve 21 gol atan Samatta'nın güncel piyasa değeri 3,5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler