Şampiyonlar Ligi'nde var, Süper Lig'de yok! Yine kesik yedi...

09.05.2019 - 16:02 | Son Güncellenme: 09.05.2019 - 13:03

Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak maçlarda görevli hakemleri açıkladı. Cüneyt Çakır'ın yardımcısı Bahattin Duran'ın üst üste ikinci maçta da kesik yemesi dikkat çekti.

Cüneyt Çakır ve ekibi, 27 Nisan'daki Fenerbahçe - Trabzonspor maçında görev almış, karşılaşmada Valbuena'nın son saniyede attığı golle 1-1 sona ermişti.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçında hareketi olay olmuştu!

Çakır'ın yardımcılarından Bahattin Duran ise golden birkaç dakika önce taç çizgisi üzerinde topa dokunmuş ve bu durum Trabzonspor cephesinin büyük tepkisini çekmişti. Böylelikle Fenerbahçe'ye avantaj sağlandığını belirten bordo mavililer, Duran'ı sert şekilde eleştirmişti.

MHK, geçen hafta BB Erzurumspor - Bursaspor maçına Cüneyt Çakır'ı atarken her zaman onunla birlikte görev alan Bahattin Duran kesik yemişti. Yine Tarık Ongun da özel işleri nedeniyle o maçta görev almamıştı.

Tarık Ongun döndü, Bahattin Duran yine yok!

Cüneyt Çakır bu hafta da MHK tarafından görevlendirildi. Hafta içerisinde Liverpool - Barcelona maçını yöneten deneyimli hakem, pazartesi günü oynanacak Beşiktaş - Alanyaspor maçında düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Tarık Ongun ve Alpaslan Dedeş yapacak. Bahattin Duran'a ise yine görev verilmedi.

Duran hafta içerisinde Liverpool - Barcelona maçında yardımcı hakemlik yapmıştı. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler