Şampiyonluğun kilit maçında sahaya çıkacaklar mı? Serik Belediyesporlu futbolculardan son karar!

Akın Ungan
04.05.2024 - 11:52 | Son Güncellenme: 04.05.2024 - 12:06

TFF 2. Lig ekibi Serik Belediyespor futbolcuları ödemelerin yapılmadığı gerekçesiyle Esenler Erokspor maçına çıkmayacaklarını duyurmuştu. Futbolcular son kararını verdi.

Şampiyonluğun kilit maçında sahaya çıkacaklar mı? Serik Belediyesporlu futbolculardan son karar!

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor'da kriz yaşanıyor. Serik Belediyesporlu futbolcular, geçtiğimiz günlerde yayınladıkları açıklama ile Esenler Erokspor maçına çıkmayacaklarını duyurmuşlardı. Futbolcular, konu hakkında son kararlarını verdi.

Alacaklarını alamadıkları için maça çıkmayacaklardı

Serik Belediyesporlu futbolcular, yayınladıkları açıklamada alacaklarının olduğunu ve bunları tahsil edemedikleri takdirde Esenler Erokspor ile oynanacak maça çıkmayacaklarını bildirdi.

Futbolculardan son karar!

Futbolcular, maça saatler kala son kararını verdi. Son karar, bir açıklama ile duyuruldu.

İlgini Çekebilir
Flaş karar! Maça çıkmıyorlar
Habere Git

Şampiyonluğu direkt etkiliyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk yarışı veren Esenler Erokspor'un son hafta Serik Belediyespor ile oynayacağı maç ligin şampiyonluğu direkt etkiliyor. 80 puanda Esenler Erokspor, Vanspor'un 2 puan önünde zirvede yer alıyor. Bu durumu göz önünde bulunduran Serik Belediyesporlu futbolcular, daha sonra doğabilecek şike iddiaları nedeniyle maça çıkma kararı aldı.

Serik Belediyesporlu futbolculardan açıklama

Konu hakkında yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Sözün özü ve kısası yaptığımız eylem son iki hafta kala direkt rakibimizi yenerek ligde tuttuğumuz takımımızın alın terini kurtarmak, emeklerimizin karşılığını almak içindir"

"Hiçbir şaibeye yer vermemek adına maça çıkma kararı aldık"

"Öte yandan Esenler Erokspor'un şampiyonluk maçı olması sebebiyle kamuoyunda üzerimize atılmak istenen ağır iftiralar hepimizi zan altında bırakmıştır. Hepimiz aile geçindiren onurlu insanlar olarak yaptığımız eyleme rağmen hak edişlerimizi alamasak da hiçbir şaibeye yer vermemek adına maça çıkma kararı aldığımızı bildiririz"

İlgini Çekebilir
Çağlar Söyüncü'nün satın alma opsiyonu belli oldu!
Habere Git

"Tehdit eden kulüp başkanı İbrahim Şahin'e hakkımızı helal etmiyoruz"

"Bu eylem sonucu sanki biz futbolcular haksızmışız gibi 'Maça çıkmazlarsa çıkmasınlar, bırakıp gitsinler. Biz U19 takımıyla maça çıkarız' diyerek tehdit eden kulüp başkanı İbrahim Şahin'e hakkımızı helal etmiyoruz"

Serik Belediyespor - Esenler Erokspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Serik Belediyespor ile Esenler Erokspor arasındaki lig maçı 4 Mayıs Cumartesi günü (bugün), saat 15.00'da oynanacak. Karşılaşma TFF YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler