Selçuk Aksoy: 'Aykut Kocaman'a karşı olan her algı cevabını bulacaktır'

01.05.2019 - 17:54 | Son Güncellenme: 01.05.2019 - 20:54

Selçuk Aksoy: 'Aykut Kocaman'a karşı olan her algı cevabını bulacaktır'

Atiker Konyaspor 2. Başkanı Selçuk Aksoy, Galatasaray karşılaması, Aykut Kocaman, Adis Jahovic ve Alanyaspor maçı hakkında konuştu.

Kocaman için olumsuz algı yapıldığını ifade eden Aksoy, “Aykut Kocaman’a karşı olan her olumsuz algı cevabını bulacaktır” dedi.

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Selçuk Aksoy, “Galatasaray maçında da bizi en çok mutlu eden takımımızın mücadelesi oldu. Bizim bir prim sistemimiz var. Biz, bu prim sistemini lig boyunca uyguluyoruz. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçının primleri farklı oluyor, bunu da sezon öncesi açıklıyoruz. Fakat Anadolu takımları mağlup olsun algısı var. 3 Büyük takımlara göre Anadolu takımlarını bir figüran olarak görülmemeli” ifadelerini kullandı ve ekledi: 

'Kocaman'ın arkasındayız'

Kesinlikle Aykut Kocaman'a karşı olumsuz algı yapılıyor. Yönetim olarak sonuna kadar hocamızın arkasındayız. Aykut Kocaman’a karşı olan her olumsuz algı cevabını bulacaktır.

Jahovic için transfer açıklaması

Alanyaspor maçı için TFF'nin alacağı her karara saygılıyız. Biz verilen her karara saygı duyacağız. Konuşmalarımızda bunu da dile getirdik. Şu anda transferler konuşmak içinçok  erken. Jahovic’e Galatasaray ya da başka bir takımdan herhangi bir resmi teklif gelmedi.

Senin için hazırladığımız haberler