Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye golle geri döndü!

İsa Kethüda
17.02.2024 - 20:31 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 21:33

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Çaykur Rizespor ile Çaykur Didi Stadı’nda karşılaşan Fenerbahçe, Serdar Dursun'un attığı golle beraberliği yakaladı.

Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye golle geri döndü!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe, Çaykur Didi Stadı’nda karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertli takım, Çaykur Rizespor'da Martin Minchev'in attığı golle ilk yarıyı 1-0 geride kapattı.

İsmail Kartal'dan 3 değişiklik

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ikinci yarı oyuna Fatih Karagümrük'ten transfer ettiği Serdar Dursun, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş'ı oyuna aldı.

Asist İrfan Can Kahveci gol Serdar Dursun

Sarı-Lacivertli takım aradığı golü ikinci yarının hemen başında buldu. Kanarya'da oyuna ikinci yarı giren İrfan Can Kahveci'nin sağ kanattan yaptığı ortaya Serdar Dursun ceza sahası içinde dokundu ve topu filelere gönderdi. Forvet oyuncu attığı golden sonra Cristiano Ronaldo ile özdeşleşmiş gol sevincini (Siuuu) yapmayı da ihmal etmedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe maçı öncesi Çaykur Rizespor'da şok sakatlık!
Habere Git

Serdar Dursun golle geri döndü

Takımına beraberliği getiren golü kaydeden Serdar Dursun, Fenerbahçe'deki ikinci dönemine golle başlamış oldu. Milli oyuncu ilk döneminde görev aldığı 64 karşılaşmada 19 gol ve 9 asist ile oynamıştı.

Bu sezonki performansı

Bu sezon toplamda 26 karşılaşmaya çıkan 32 yaşındaki forvet oyuncu 7 kaydetti. 

Dzeko attı Fenerbahçe öne geçti

Öte yandan Fenerbahçe, karşılaşmanın 65. dakikasında Edin Dzeko'nun attığı golle 2-1 öne geçti.

Senin için hazırladığımız haberler