Beşiktaş'tan Braga'ya Transfer Olan Serdar Saatçı'dan Flaş İtiraf

Akın Ungan
05.05.2023 - 09:52 | Son Güncellenme: 05.05.2023 - 10:25

Son dakika | Beşiktaş'tan ayrılarak Braga'ya transfer olan Serdar Saatçı, Siyah-Beyazlılar'dan ayrılığının perde arkasını anlattı. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'tan Braga'ya Transfer Olan Serdar Saatçı'dan Flaş İtiraf

Sezon başında Beşiktaş'ın hazırlık kampında yaşananların ardından dönemin teknik direktörü Valerien Ismael ve yönetimin kararıyla kadro dışı bırakılan ve transfer döneminde Portekiz Ligi ekiplerinden Braga'ya transfer olan Serdar Saatçı, flaş itiraflarda bulundu.

Ayrılığın perde arkasını anlattı

Siyah-Beyazlılar'ın, Avusturya'da Viktoria Plzen ile oynadığı ve golsüz berabere kaldığı hazırlık maçında oyuna 72. dakikada dahil olan Serdar Saatçı, 84. dakikada oyundan alındı. Sahayı terk eden Serdar, bu hareketinin ardından Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılmıştı. Devam eden süreçte ise takımdan ayrıldı.

Beşiktaş'tan Braga'ya transfer olan ve bu sezon Portekiz'de 10 resmi müsabakada görev alan 20 yaşındaki genç savunmacı, Tivibu Spor'a Beşiktaş'tan ayrılığının perde arkasını anlattı.

İlgini Çekebilir
Manşetler düştü! Gedson'a Premier Lig kapısı kapalı
Habere Git

"Oyuna geç girdim, erkenden çıkarıldım"

Serdar Saatçı, "Kampın ikinci maçıydı. İlk maçta da yedek başlamıştım, oyuna girdikten sonra güzel bir performans göstermiştim. Diğer maçta 11'de oynayacağımı düşünüyordum. Kadroyu görünce moralim bozuldu. Oyuna geç girdim, erkenden çıkarıldım" şeklinde konuştu.

"Soyunma odasında camı kırdım, kapıyı tekmeledim"

Sözlerine devam eden genç oyuncu, "Oyundan çıkınca, soyunma odasında gençlik ateşiyle camı kırdım. Kapıyı tekmelemedim. Bu da sinirden olmuştu. Bunu da kimse bilmiyordu. Süreçler hep yanlış anlatıldı. En büyük hatam sessiz kalmamdı" ifadelerini kullandı.

"Otele vardığımda uçak biletim alınmıştı"

Serdar Saatçı, "Camı kırmıştım, otele vardığımda yapabileceğim hiçbir şey kalmamıştı çünkü uçak biletim alınmıştı. Ceyhun Kazancı ile konuştum, kendimi hazır hissediyordum. O da bana 'Hocanın kararı' demişti. Ben de saygı duyup İstanbul'a dönmüştüm." dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ı üzen sakatlık: Antalyaspor maçında yok
Habere Git

"Asgari ücretle oynuyordum"

Ayrılık süreciyle ilgili açıklama yapan Saatçı, "Sürecin devamında sözleşme olayları da dönmüştü. Beşiktaş'ta kalmayı gerçekten çok istiyordum. Konu kesinlikle para değil. Beşiktaş'ta ilk başladığım zamanlarda asgari ücretle oynuyordum" diye konuştu.

"Çebi ve Kazancı ile oturduk, 'Ismael seni istemiyor' dediler

Sözlerinin devamında Serdar, "Öncesinde hiçbir zaman benimle sözleşme imzalamak istemediler. Ahmet Nur Çebi ve Ceyhun Kazancı ile oturmuştuk, onlara 'Daha çok oynamak istiyorum' demiştim. 'Düşüneceğiz' demişlerdi ama bana söyledikleri tek şey 'Valerien Ismael seni istemiyor' olmuştu" dedi.

"Beşiktaş'ın çocuğu gibi hissettirmediler, hep yalnız kaldım"

Genç futbolcu son olarak, "Beşiktaş'ta istediğim gibi bir süreç gerçekleşmedi. Beni hiçbir zaman 'Beşiktaş'ın çocuğu' gibi hissettirmediler. Değersiz hissettim, her zaman yalnız kaldım. Süreç benim için iyi geçmedi" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Hamit, Avcı'yı getirdi, Büyükekşi veto etti! İşte Riva'da yaşananlar
Habere Git

Valerien Ismael'e küfür etti iddiası

Serdar Saatçı'nın bahsi geçen Vktoria Plzen maçında teknik dirketör Valerien Ismael'e küfür ettiği iddiası vardı. 72. dakikada oyuna giren Serdar'ın birkaç pozisyonda hareketsiz kalması sonrasında Ismael "Hareketsiz oyuncu istemiyorum. Hareketsiz kalacaksan oyundan alayım, tempo istiyorum" demiş, bunun üzerine Serdar'ın el kol hareketi yaptığı belirtilmişti.

Serdar Saatçı'nın hareketlerinden sonra Valerien Ismael öğrencisini oyundan aldı. Serdar'ın ise kenara gelirken İngiliz hocaya küfür ettiği iddia edildi. Ismael'in tercümanına "Ne dedi?" diye sorması üzerine tercüman açıkça söylenenleri çevirmiş, bu durum sonrasında Serdar'ın soyunma odasının kapısını tekmelediği öğrenildi.

Beşiktaş'tan şikayetçi ama Braga'da da yokları oynuyor!

Beşiktaş'ta yeterli süreyi almadığı için şikayet eden Serdar Saatçı, buna karşın Braga'da da forma şasını çok fazla bulamıyor. Portekiz Ligi'nde sadece 2 maçta forma giyen Saatçı, 5 kez kulübün 3. Lig'deki takımında oynadı. Saatçı üst düzey kategorilerde kupa ve Avrupa ile birlikte toplam 5 maçta sahaya çıktı. Saatçı 293 dakika sahada yer alabildi.

Senin için hazırladığımız haberler