A Milli Takım'da Yaşanan Teknik Direktör Krizinin Perde Arkası

Akın Ungan
05.05.2023 - 09:24 | Son Güncellenme: 05.05.2023 - 09:53

A Milli Takım'da Hamit Altıntop, Stefan Kuntz, Abdullah Avcı ve Mehmet Büyükekşi arasında geçen zirvenin perde arkası belli oldu. İşte tüm detaylar...

A Milli Takım'da Yaşanan Teknik Direktör Krizinin Perde Arkası

AJANSSPOR HABER

A Milli Takım'da tartışılan teknik direktör Stefan Kuntz'un görevine son verildiği, yerine ise Trabzonspor'dan ayrılan Süper Lig'in son şampiyonu Abdullah Avcı'nın getirildiği belirtilmişti. Bu haberin ardından açıklamada bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Stefan Kuntz ile devam edileceğini bildirdi.

Selim Soydan açıkladı! İşte Riva'da yaşananların perde arkası

Abdullah Avcı ile A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için görüşülüp, anlaşma sağlandığı kaydedilirken, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yaptığı bu açıklama kafaları karıştırdı. Yaşanan gelişmelerin ardından Riva'da yapılan zirvenin perde arkası belli oldu. TFF Milli Takımlar Eski Yöneticisi Selim Soydan, Sabah'a konuştu.

"Altıntop, Kuntz'dan bir oyuncuyu oynatmasını istiyor, ikili tartışıyor"

Selim Soydan, "Beni herkes tanır; ben sokak dedikodusu ile konuşmam, doğruları anlatırım. Olay aynen şöyle gerçekleşiyor. Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, göreve kendisinin getirdiği Kuntz'dan bir oyuncuyu oynatmasını istiyor. Onu hep dinleyen Kuntz bu sefer oralı olmuyor ve ikili tartışıyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Stefan Kuntz gitti, Avcı geldi!
Habere Git

"Hamit, o günden beri Kuntz'un altını oyuyor"

Sözlerine devam eden Soydan, "Hamit, o günden beri Kuntz'un altını oyuyor. Konuyu TFF yönetimine getiriyor ama kesin bir sonuca bağlayamıyor. Bağlayamayınca da işi emrivakiye getirip, Abdullah Avcı ile görüşme yapıyor" ifadelerini kullandı.

"Avcı çok değerli ama kimsenin A Milli Takım'ı keyfine göre yönetme hakkı yok"

Selim Soydan, "Abdullah Avcı değerli bir teknik direktör ve o mevkiyi sonuna kadar hak ediyor. Ama hiç kimsenin A Milli Takım'ı keyfine göre yönetmeye hakkı yok" açıklamasını yaptı.

"Altıntop ile Avcı anlaşmasına rağmen, Büyükekşi veto ediyor"

Soydan, konuyla ilgili son olarak, "Nitekim Hamit Altıntop ile Avcı anlaşmasına rağmen, başkan Büyükekşi, 'Görev süremizin bitmesine 40 gün kalmışken böyle değişiklik olmaz' diyerek veto ediyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi'den Kuntz cevabı: Şu anda böyle bir şey yok!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler