Sergen Yalçın'dan flaş açıklama! Beşiktaş'a gidecek mi? ''Gelecek sezon...''

Ali Bozkurt
06.05.2024 - 21:43 | Son Güncellenme: 06.05.2024 - 22:50

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Antalyaspor, Pendikspor’u konuk etti. Maçtan sonra Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, sözleşmesi hakkında açıklama yaptı. Detaylar...

Sergen Yalçın'dan flaş açıklama! Beşiktaş'a gidecek mi? ''Gelecek sezon...''

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Antalyaspor, Pendikspor’u konuk etti. Maçtan sonra Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu. Yalçın, gelecek sezon takımda devam edip etmeyeceği konuya da değindi. 

''Ben böyle kötü hakem görmedim''

Geçen haftada 10 kişi kaldık. Bu haftada 10 kişi kaldık. Çocuklar mücadele etmeye çalıştı ama kolay değil. Hakem karışmasaydı güzel mücadele olabilirdi. Böyle Tugay Kaan Numanoğlu gibi hakemler maç yönetecekse Türk futbolu için kötüdür. Böyle hakem görmedim. İnanılmaz kötü hakem. Oyuncunun kafasına darbe geliyor. Oyunu durdurması gerekiyor devamında gol yiyoruz. Ofsayt çizgisi yanlış çizildi. Kim çizdi. Rakipte oyuncu sakatlanıyor hemen sağlık ekibi çalışıyor. Ben ömrümde böyle hakem görmedim. Gitsin başka iş çıkarsın. Biz kümeye oynayabilirdik. Çok büyük olay çıkardı burada. Böyle hakem için kendi adına yazık'' dedi.

''Ödemelerle ilgili çıkan haberler yalandır''

Hakkında antrenmana çıkmadı ve ödeme yapılmadı haberleri çıkması üzerine konuşan Sergen Yalçın, ''Her transfer döneminde herkesin başına geliyor. Sosyal medyada yanlış haberler yapılıyor. Bel altı vuruluyor. Çalıştığımız yerde düzgün çalışıyoruz. Antalya'ya geldiğimden bu yana ekibimle beraber tesidlerde kalıyorum. Şuraya gitmedi, onu yaptı gibi yalan haberler çıkıyor. Başka kimse ile ilgili böyle haberler çıkmıyor. Antrenör idmana çıkmayabilir. Hasta olursun, işin olur. Bunlar olacak şeyler. Bilmeden, araştırmadan sormadan yapmak çok ayıptır. Biz Antalyaspor'da göreve başlayınca iyi işler yapmak için geldik. Burada göreve başladıktan sonra işler istediğimiz gibi yürümedi. Transfer döeminde kapalı olmas, oyuncuların gitmesi gibi dar kadro ile çalıştık. Yönetimle ekonomik sıkıntılar hakkında konuştuk. Hedef kümede kalmak olsun, bu seneyi böyle geçirelim gibi görüşme oldu. Ekonomiyi toparlarsanız konuşuruz gibi konular konuştuk. Kolay değil. Futbol zor oyun. Başarı için taşların yerine oturması gerekiyor. Başkan ve yöneticilerle dostane görüşme oldu. Herkesin kendine göre hedefi var. Ödemelerle ilgili çıkan haberler yalandır. Zamanında ödeme aldık.'' dedi.

Sergen Yalçın, Beşiktaş'a mı gidiyor?

Sergen Yalçın önümüzdeki sezon hedefleri hakkında; "Ben etik değerler gereği bir kulüpte çalışırken başka bir kulüple görüşme yapmıyorum. Lütfen çıkan haberlere itibar etmeyin. Ben teknik direktörüm, sezon bitince bir teklif gelirse oturur bakarız, şu ana kadar ciddi bir teklif gelmedi açıkçası." sözlerini sarfetti. 

''Ayrılma kararı aldım''

Antalyaspor'da devam edip etmeyeceği merak konusu olan Sergen Yalçın, "Önümüzdeki sene devam etmeme kararı aldım. Son 3 maç buradayım ama sonra yollarımız ayrılacak. Güzel bir birlikteliğimiz oldu." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler