Sergen Yalçın'dan Beşiktaş açıklaması!

Akın Ungan
30.04.2024 - 18:39 | Son Güncellenme: 30.04.2024 - 19:15

Beşiktaş'ın yeni hoca adaylarından, Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Siyah-Beyazlılar'a döneceği iddiaları hakkında açıklama yaptı. Detaylar.

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş açıklaması!

Bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta teknik direktör krizi sürüyor. 5 teknik adam değiştiren Siyah-Beyazlılar, geçici olarak Serdar Topraktepe'yi göreve getirdi. Yönetim yeni hoca arayışlarını sürdürürken en önemli adaylar arasında daha önce kulüpte çifte kupa sevinci yaşayan Sergen Yalçın yer aldı. Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ekol TV'de canlı yayında açıklamalarda bulundu. Yalçın, programda Beşiktaş iddialarıyla ilgili konuştu.

"Sezonu bitirmeden herhangi bir kulüple görüşme yapmam"

Sergen Yalçın, "Ben etik olarak, sezonu bitirmeden herhangi bir kulüple görüşme yapmayı düşünmüyorum. Benim tarzım böyle değil zaten. Antalyaspor'un teknik direktörüyüm, önümüzde daha 4 maç var. Ligin bitmesine daha bir ay var. Antalyaspor'la veya başka bir takımla görüşmedim" dedi.

"Sezon bittikten sonra şartları önümüze koyacağız"

Yalçın, "Sezonun bitmesini bekliyorum. Sezon bittikten sonra şartları önümüze koyacağız, ekibimle de görüşeceğim. Tek başıma hareket etmiyorum ben. Ekibimle de bunları paylaşmam gerekiyor. Daha bir toplantı yapmadık. Kafamızda herhangi bir plan, program yok. Bir ay sonra falan bunlar artık daha çok ön plana çıkar çünkü şu anda maçlar oynanıyor" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'ten Okan Buruk kararı
Habere Git

"Lütfen bu yazılara itibar etmeyin"

Beşiktaş iddiaları hakkında Yalçın, "Sosyal medyada benim ağzımdan çıkan birçok yazı var. Lütfen bu yazılara itibar etmeyin. Benimle hiçbir ilgisi yok. Sosyal medya da kullanmıyorum ben. Kirli bilgiler dolaşıyor ortalıkta. Benim bu işlerle bir ilgim yok" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler