Trabzonspor, Maxi Gomez'in Yerine Aboubakar ile Dovbyk'ı Gündemine Aldı

Ali Bozkurt
21.11.2022 - 12:00 | Son Güncellenme: 21.11.2022 - 12:06

Süper Lig ekibi Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği Maxi Gomez'i satması halinde listeye Vincent Aboubakar ile Artem Dovbyk'ı aldı. Detaylar...

Trabzonspor, Maxi Gomez'in Yerine Aboubakar ile Dovbyk'ı Gündemine Aldı

AJANSSPOR HABER

Sezon başında golcü oyuncu Cornelius'un takımdan ayrılmasından sonra hücum bölgesine transfer hamlesi olarak Maxi Gomez'i getiren Trabzonspor, Uruguaylı oyuncunun performansından memnun kalmadı. Bordo-Mavililer, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda göstereceği performans sonrası gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak. Bordo-Mavililer, Gomez'in alternatiflerini ise hazırladı. Detaylar...

Yollar ayrılacak

Fanatik'te yer alan habere göre, Özellikle gol yollarında Maxi Gomez'den istenilen verimi alamayan Fırtına, yabancı kontenjanı nedeniyle de Uruguaylı futbolcuyu gönderip yerine başka bir ismi getirmeyi planlıyor. Gomez ile başta Celta Vigo olmak üzere bazı kulüpler yakından ilgilenirken, 26 yaşındaki santrforun kalıp kalmayacağına göre durum netleşecek.

İlk alternatif hazır

Gomez'in gitmesi durumunda bordo mavililer, bu bölge için bazı isimler belirledi. Suudi Arabistan basını Aboubakar ile Trabzonspor’un ilgilendiğini iddia etti. Süper Lig'de 2 kez Beşiktaş forması giyen ve her geldiği sezonda da siyah beyazlı kulüpte şampiyonluk yaşayan Kamerunlu futbolcu için bu kez bordo mavililer devreye girecek.Golcü futbolcunun Al Nassr'da mutlu olmadığı ve takımdan ayrılmak istemesi de Fırtına için büyük bir fırsat olarak görülüyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor’un efsaneleri Akyazı Stadı’nda
Habere Git

İkinci alternatif Dovbyk

Maxi Gomez'in yerine eski Beşiktaşlı Aboubakar'ı kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, Aboubakar transferinde sorun yaşaması halinde Dnipro forması giyen Artem Dovbyk'ı transfer listesine ekledi. 

Dovbyk, bu sezon çıktığı 21 maçta 15 gol, 4 asistlik müthiş bir performans gösterirdi. 25 yaşındaki futbolcunun Ukrayna ekibiyle sözleşmesi 2023’ün Aralık ayında bitecek.

Senin için hazırladığımız haberler