Şimdi de Ajax peşinde!

02.03.2021 - 19:26 | Son Güncellenme: 02.03.2021 - 19:28

Fraport TAV Antalyaspor haberleri… Fraport TAV Antalyaspor’un sezon başında Belçika ekibi RSC Anderlecht’e kiraladığı Paul Mukairu’nun talipleri gün geçtikçe artıyor. Son olarak, Hollanda devi Ajax’ın da genç oyuncunun peşinde olduğu iddia edildi. İşte detaylar…

Şimdi de Ajax peşinde!

Belçika Ligi ekiplerinden RSC Anderlecht’te kiralık olarak forma giyen, Fraport TAV Antalyaspor’un Nijeryalı futbolcusu Paul Mukairu’nun talipleri gün geçtikçe artıyor.

Antalyam.com’un haberine göre, daha önce Roma, Bayer Leverkusen ve Tottenham’ın ilgisi ortaya çıkarken, Hollanda devi Ajax’ın da Nijeryalı futbolcuyla ilgilendiği belirtildi. Dünya futboluna kazandırdığı futbolcularla dikkat çeken Ajax’ın, 20 yaşındaki futbolcu için ısrarcı olduğu ifade edildi.

Genç Nijeryalı’nın menajeri, Hollanda ekibinin ilgisini doğrularken, Anderlecht’in satın alma opsiyonunu kullandıktan sonra talip olan takımlardan birisine Nijeryalı futbolcunun satılabileceği belirtildi. Mukairu’nun sözleşmesinde 2,5 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunurken, satışın gerçekleşmesi halinde yüzde 20’si de Fraport TAV Antalyaspor’a aktarılacak.

Öte yandan genç futbolcu, bu sezon RSC Anderlecht formasıyla sahaya çıktığı 21 maçta 4 gol, 4 de asist kaydetti.

 

Senin için hazırladığımız haberler