Simeone, Leicester City'den Çağlar Söyüncü ile Anlaştıklarını Duyurdu

Akın Ungan
02.06.2023 - 15:50 | Son Güncellenme: 02.06.2023 - 15:58

La Liga ekiplerinden Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Leicester City'den Çağlar Söyüncü ile anlaştıklarını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Simeone, Leicester City'den Çağlar Söyüncü ile Anlaştıklarını Duyurdu

La Liga'nın son haftasında sezonu 2. sırada bitirmek için Real Madrid ile yarışan Atletico Madrid, gelecek dönem hazırlıklarına başladı. Kadro planlamasını yapan İspanyol takım, Premier Lig'de mücadele eden milli futbolcu ile anlaşma sağladı.

Atletico Madrid, Çağlar Söyüncü ile anlaştı

Atletico Madrid, bu sezon Leicester City'de beklediği forma şansını bulamayan Çağlar Söyüncü ile anlaştı. Milli futbolcu, yaz transfer döneminde Atletico'ya imza atarak, kariyerini İspanya'da sürdürecek.

Transferi Simeone duyurdu

Çağlar Söyüncü transferini, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone duyurdu. Başarılı teknik adam, "Çağlar Söyüncü, gelecek sezon aramıza katılacak ve savunmamızı güçlendirecek" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, PSG ile masada! İşte Icardi teklifi
Habere Git

Çağlar'ın dışında Uruguaylı stoper

Simeone, Çağlar Söyüncü'nün yanı sıra bir stoperi daha takip ettiklerini açıkladı. Arjantinli çalıştırıcı, "Çağlar'ın dışında Uruguaylı stoper Mourino'yu da sezon öncesinde izleyip test edeceğiz. Onun hakkında da iyi şeyler duyduk" şeklinde konuştu.

Bu sezon 9 maçta şans buldu

Bu sezon sadece 9 resmi müsabakada forma giyebilen Çağlar Söyüncü, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 27 yaşındaki savunmacı, 2 maçta sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler