Simge Sağın: "Icardi'ye ve Galatasaray camiasına çok dua ediyorum"

İsa Kethüda
05.05.2024 - 09:22 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 09:43

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına katılan şarkıcı Simge Sağın, Arjantinli yıldız Mauro Icardi ve şarkının patlamasıyla ilgili açıklama yaptı.

Simge Sağın: "Icardi'ye ve Galatasaray camiasına çok dua ediyorum"

AJANSSPOR-HABER

Geçen sezon Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına katılan ve Beşiktaşlılığı ile bilinen şarkıcı Simge Sağın, Arjantinli yıldız Mauro Icardi ve şarkının patlamasıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

"Aşkın Olayım şarkısı, her şarkının başına gelecek bir şey değil"

Eser Yenenler'in Linç@ YouTube kanalına konuk olan Sağın, "Aşkın Olayım şarkısı, her şarkının başına gelecek bir şey değil bence. O nasıl olduysa ben hala inanamıyorum. Evren bir mucize yaşattı bana. Bir aşk şarkısının futbol sahalarında bu kadar sevilmesi enteresandı. Benim için muhteşem bir şey oldu.

"Icardi inanılmaz bir başarı yaşattı şarkıya"

Çünkü 5-6 yıl önce çıkan bir şarkının, bu yılın en çok dinlenen şarkısı olması çok enteresan bir durumdu ve çok mutlu oldum. Bütün yıl boyunca kısa aralıklarla hep mutlu oldum. Icardi gol attıkça şarkı çalıyor, herkes söylüyor, şarkının dinlenme sayısı yükseliyor. İnanılmaz bir başarı yaşattı şarkıya. Öncelikle ona çok teşekkür ediyorum.

"Taraftar beni ötekileştirmedi"

Hem takım şampiyon oldu hem de taraftar arkasında durdu ve ötekileştirmeden benim şarkımı severek söylediler, beni davet ettiler ve çok güzel bir gece yaşadık.

"Çok fanatik Beşiktaşlıydım ama artık değilim"

Ben çok fanatik Beşiktaşlıydım ama artık değilim. Fanatikliğimi bunları yaşarken bir kenara bırakmak zorunda kaldım. Çünkü yaşadığım şey benim fanatikliğimin de üstüne çıktı. Çünkü artık bir yerde sanatçılığımın hem de o kadar dinleyicinin karşısında bir duruş sergilemem gerekiyordu ve ben olması gereken doğruyu uyguladım ve oraya gittim. İyi ki de gitmişim diyorum. Çünkü yok sayılamayacak bir şey oldu orada.

"Hayatımın en keyifli gecelerinden biriydi"

Orada artık benim ne fanatikliliğim ne Beşiktaşlılığım hiçbir şeyim kalmadı. Benim sanatçılığım çok daha ağır bastı, müziğimin arkasında durmam gerekti ve gittim çok da hoş bir gece geçirdim. Çok keyifli bir geceydi. Hayatımın en keyifli gecelerinden biriydi. 

"Oraya gitmekle sıkıntı oldu ama herkes beni anladı"

Oraya gitmekle ilgili evet bir sıkıntı oldu. Ama orada olay tamamen kardeşliğe döndü. Herkes bunu kabul etti. Renklerin artık hiçbir anlamı kalmadığını, müzik gerçekten orada aldı başını ve yürüyerek gitti. Öyle bir durum oldu. O yüzden böyle bir şey yaşadım. Çağırıyorlar, gitmem gerek ama yıllarca Beşiktaşlılığın ve rengini belli eden bir sanatçı olduğum için çok enterasan bir şeyler oldu ve insanlar bana çok tepki gösterirler diye düşünürken aslında herkes beni günün sonunda anladı. En güzel kısmı da buydu benim için aslında.

"Bana baya linçler geldi"

Bana baya linçler geldi. Böyle etek giydirmişler falan, Icardi yanımda ve benim eteğim oynuyor ve takımını satan etek giysin gibi şeyler oldu. Öyle tatlılıklar diyelim. 

"Biz marş yapalım diye çok uğraştık ama çıkmadı"

Biz marş yapalım diye çok uğraştık ama çıkmadı, olmadı. Yıllarca da bunun için çok büyük emek harcadık ama öyle kolay bir şey değil marş yazmak. Herkesin severek dinleyeceği ve yaptığın marşın çok iyi olması lazım o yüzden iyi olmadığı sürece yapmamak da lazım. O çıkmadı ama bu kendiliğinden oldu ve çok da güzel oldu" dedi. 

"Icardi'ye ve Galatasaray camiasına dua ediyorum"

- 2023'te Türkiye'nin en çok dinlenen şarkısı 'Aşkın Olayım' oldu. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?

"Valla Icardi'ye çok dua ediyorum hem de Galatasaray camiasına dua ediyorum. İlk gördüğümde çok şaşırdım. Dedim ki bir şey başlıyor galiba. Ama enteresan bir coşku oldu. Bir kereliktir diye düşündüm ancak ardı arkası kesilmedi ve devam etti. Ben ağlayan amcalar gördüm, böyle ağlıyordular. Baya video izledim, bu normal bir şey değil. Şarkıya ilk girdiğim anda inanılmaz bir enerji oluyor ve insanlar onu duyduğu anda böyle bir şey yakalanmış gibi görüyorum. Beni de çok heyecanlandırıyor. Eskiden bu şarkıyı söylerken bu kadar heyecanlanmıyordum. Şimdi repertuarda ona geleceğini görüyorum sıranın mesela."

"Icardi ne yapsa yakışıyor"

"Ben Türk futbolculara Aşkın Olayım şarkısını söylettiremedim. Gerçekten Icardi müthişte söylemiş, bravo ona. Ne yapsa yakışıyor bir de. Tutsak yüreğim kısmını da söylemek çok zor. Bir de çalışmış Icardi. Başkta takımlardan da Icardi forması giyip saçını sarıya boyayan çocuklar gördüm. Bunları sosyal medyamda da paylaştım. 

Onlar konsere geliyorlardı ve saçları sarı diyorum ki; anneniz, babanız nasıl izin verdi yaptırmaya. Bu futbolu da aştı artık. Bence duruşu ve karakteri de çok sevildi. Bu tatlılıkları, şarkı söylemesi, onun ülkeye çok iyi adapte olması, bayram kutlaması, kadınlar gününde saçını pembeye boyaması... Her şeyiyle örnek bir sporcu."

Senin için hazırladığımız haberler