Sosyal medyanın lideri kim?

13.06.2017 - 14:42 | Son Güncellenme: 13.06.2017 - 14:42

Sosyal medyanın lideri kim?

Uğur Meleke - 132K

Hürriyet gazetesi yazarı aynı zamanda Radyospor'un yorumcularından Uğur Meleke, sosyal medyada özellikle twitter platformunda popüler isimlerden biri. Uğur Meleke'nin 132 bin üzerinde takipçisi bulunuyor.

Sabri Ugan - 79.9K

Radyospor'un önemli programcılarından ve ünlü spiker Sabri Ugan, yine sosyal medyada etkin isimler arasında yer alıyor. Sabri Ugan'ın twitter platformunda 79 bin üzerinde takipçisi var.

Barış Ertül - 42.4K

Radyospor Genel Yayın yönetmeni, Ajansspor.com genel yayın müdürü, Sabah Spor Extra programı ile S Sport kanalında ses getiren ve birçok kez TT listesine giren Barış Ertül aynı zamanda gündemi belirleyen paylaşımları ile özellikle twitter platformunda etkin spor isimleri arasında yer alıyor. Barış Ertül'ün 42 bin üzerinde takipçisi yer alıyor.

Ahmet Çakar - 1.16M

Ahmet Çakar hem televizyon programında hem de Sabah gazetesinde yer alan köşesinde ses getiren yorumlar yaparken sosyal medyayı es geçmeyen isimler arasında yer alıyor. Ahmet çakar'ın 1.16 milyonun üzerinde takipçisi bulunuyor.

Mehmet Demirkol - 565K

Mehmet Demirkol gündem oluşturan önemli açıklamalarını hem televizyon programlarında hem de Fanatik Gazetesindeki köşesinde yaparken aynı zamanda sosyal medyayı da kullanmaya devam ediyor. Mehmet Demirkol'un 565 bin üzerinde twitter takipçisi bulunuyor.

Kaan Kural - 297K

Basketbol yorumları konusunda ilk sıralarda ismi geçen Kaan Kural, twitter platformu üzerinde 297 bin takipçiyi geçmiş durumda.

Ercan Taner - 140K

Ünlü spiker ve televizyoncu Ercan Taner, spor dünyası içinde twitter'ı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Ercan Taner'in 140 bin takipçisi var.

Burcu Esmersoy - 2,55M

Burcu Esmersoy spor camiası içinde sosyal medyada en çok takipçisi olan isim konumunda bulunuyor. 2,5 milyon takipçiyi geçen Burcu Esmersoy zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinde reklam gelirleri de kazanmayı başarıyor.

Ahmet Ercanlar - 149K

Hürriyet gazetesi Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar, sosyal medyanın en aktif isimleri arasında yer alıyor. Ahmet Ercanlar twitter platformunda 149 bin takipçiyi geçmiş durumda.

Deniz Çoban- 23K

Eski hakem ve spor yorumcusu özellikle hakemlerin maç içinde performanslarını kritik eden Deniz Çoban, sadece medyada değil aynı zamanda twitter üzerinde de aktif bir isim. Deniz Çoban 23 bin takipçiye sahip.

Serkan Yetişmişoğlu - 89.7K

Bursaspor'u yakından takip eden Serkan Yetişmişoğlu aynı zamanda Fotomaç gazetesinde ve yerel kanallarda önemli çalışmalar yapıyor. Serkan Yetişmişoğlu sosyal medyada da aktif ve twitter üzerinde 89 binin üzerinde takipçiye sahip.

Emek Ege - 237K

Ünlü sunucu ve programcı Emek Ege, sosyal medyayı güçlü kullanan isimlerden biri. Emek Ege 237 bin takipçiyi geçmiş durumda.

Bülent Timurlenk - 90.5K

Sabah gazetesi yazarı aynı zamanda televizyonda yorumculuk yapan Bülent Timurlenk, özel yorumlarını twitter üzerinde de paylaşıyor. Paylaşımları bir çok kez yüksek etkileşim değerlerine ulaşan Bülent Timurlenk 91 bine yakın takipçiye sahip.

Caner Eler - 62.4K

Socrates Dergisi genel yayın yönetmeni, spiker ve televizyoncu Caner Eler sosyal medyayı etkin kullanan isimler arasında. Caner Eler twitter platformunda 63 bine yakın takipçiye sahip.

İsmail Şenol - 256K

Basketbol camiasında özel bir yeri olan İsmail Şenol, sosyal medyayı etkin kullanan isimler arasında yer alıyor. İsmail Şenol'un 256 bin üzerinde takipçisi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler