Soyunma odasını yıktı, 3 puanı kaptı!

03.03.2021 - 14:13 | Son Güncellenme: 03.03.2021 - 14:20

Çek Ligi’nde Slovacko ile yaptığı maçın ilk yarısını 2-1 yenik kapatan Slavia Prag’ın teknik direktörü Jindrich Trpisovsky, yumruk attığı duvarı kırdı. Bu ilginç motivasyonun ardından karşılaşma kaç kaç bitti? Ayrıntılar haberimizde…

Soyunma odasını yıktı, 3 puanı kaptı!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Çek Ligi’nin lideri Slavia Prag’ın Slovacko ile oynadığı maç devre arasında yaşanan bir olayla gündeme geldi. Takımının ilk yarıyı 2-1 geride kapatmasıyla sinirlenen Slavia Prag Teknik Direktörü Jindrich Trpisovsky soyunma odasında terör estirdi. Futbolcularına sert çıkışan Çek hoca, öfkesi yatışmayınca yumrukladığı soyunma odasının duvarını kırdı.

2-0’dan geri gelip 3-2 kazandı

Görüntüler sosyal medya aracılığıyla basına yansırken, ilginç motivasyon işe yaradı. Bu gergin anların ardından Slavia Prag, ikinci yarıda maçı çevirdi ve sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Ev sahibi takımdan özür dilediler

Konuyla ilgili açıklama yapan Slavia Prag'ın İletişim Direktörü Michal Bycek, Twitter hesabından soyunma odasının kırılmış duvarını paylaşırken ''Koçun ilk yarıdaki üç sayılık vuruşu. Bazen sesinizi yükseltmeniz gerekir ve bu da böyle sonuçlar çıkartabilir. Tabii ev sahibi takımdan özür diledik'' ifadelerini kullandı.

Leicester'ı eledi, Barcelona ve Inter'e yenilmedi

Slavia Prag kendi ülkesindeki başarısının yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nde Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'in takımı Leicester'ı eleyerek de adından söz ettirmişti. Avrupa futbolunun yükselen değerleri arasında gösterilen 45 yaşındaki teknik direktör Jindrich Trpisovsky, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ve Inter gibi devlerle berabere kalarak alkış toplamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler