Süleyman Hurma'dan G.Saray'a Levent Mercan göndermesi!

İsa Kethüda
01.02.2024 - 14:41 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 16:13

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma, Galatasaray'ın ilgilendiği Levent Mercan transfer iddiaları hakkında konuştu.

Süleyman Hurma'dan G.Saray'a Levent Mercan göndermesi!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma, ismi Galatasaray ile anılan Levent Mercan ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Galatasaray oyuncuyu benden değil menajerinden istiyor

Gazeteci Ertem Şener'e konuşan Hurma, "Galatasaray her zamanki gibi oyuncuyu (Levent Mercan) benden değil, menajerinden istiyor. 

Ucuza almak istiyorlar

Tabii ki oyuncuyu ikna edip ucuza almak için böyle yapıyorlar. Yarın maçımız var, lütfen bu konulara girilmesin" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Altay'ın genç yıldızı Fransa Ligi'ne transfer oldu!
Habere Git

Bilindiği üzere Galatasaray, Angelino ile yollarını ayırmasının ardından sol bek transferine hız vermişti. 

Okan Buruk: "Bir sağ bek, bir sol beki acele bir şekilde istiyorum"

Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk da, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile acil bir sağ bek ve sol bek istediğini söylemişti.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"Amacım elimdeki oyuncularla maçları kazanabilmek. Şu anda eksiğiz. Özellikle sağ ve sol bekte alternatifler oluşturarak oynamaya çalışıyoruz. Bir sağ bek, bir sol beki acele bir şekilde istiyorum. Başkanımızla konuştuk. Erden Bey uğraşıyor ve yönetimimiz bize destek veriyor. Hızlı bir şekilde, cuma gününe kadar bir sağ bek, bir de sol bek transferi yapmamız gerekiyor. Bu da bizi birçok mevkide rahatlatacak. Bugün Kaan'ı sağ bekte kullandık. 

Genel olarak iyi oynadı. Berkan sol bekte oynadı, maçın devamında Barış sol beke geçti. Oyuncularımın hepsi ellerinden geleni yapıyor. Bazen Kaan'ı orta sahada kullanacağız. Bazen stoperde rotasyon yapmaya çalışacağız. Bu denklemi çözebilmem için bir an önce transferleri yapmak istiyoruz. Bunun için çok çaba sarf ediyoruz."

İlgini Çekebilir
Emre Mor resmen Fatih Karagümrük'te!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki sol bek oyuncu, bu sezon Karagümrük ile çıktığı 24 maçta 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 

3 milyon Euro

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan Levent Mercan, futbola PSV Recklinghausen Jugend altyapısında başladı ve sırasıyla VfB Hüls, VfL Bochum, Rot-Weiss Essen, Schalke 04 U17-U19 ver Schalke 04 formalarını giydi.

Schalke'nin sonraski satıştan payı var

Öte yandan Schalke, Karagümrük forması giyen Levent Mercan'ın satışından yüzde 25 pay hakkına sahip.

Senin için hazırladığımız haberler