Sumudica övdü, Trabzonspor transfer için devreye girdi!

Cem Ergün
05.04.2024 - 13:11 | Son Güncellenme: 05.04.2024 - 13:33

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'da kiralık forma giyen Denis Draguş için Trabzonspor'un devreye girdiği kaydedildi. Bordo-Mavililer oyuncunun kulübüne ilk teklifini yaptı.

Sumudica övdü, Trabzonspor transfer için devreye girdi!

AJANSSPOR HABER

61 Saat'te yer alan habere göre Trabzonspor'un, Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen Rumen futbolcu Denis Draguş'u kadrosuna katmak için harekete geçtiği belirtildi. İşte detaylar...

Gözler Draguş'a çevrildi

Trabzonspor'da sezon sonunda Southampton'dan kiralanan Paul Onuachu ve Umut Bozok ile yolların ayrılması bekleniyor. Bu durumda bordo-mavili ekipte gözler Gaziantep FK'da başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki santrfor Denis Draguş'a çevrildi.

İlk teklif yapıldı

Haberde Trabzonspor'un Denis Draguş'un bonservisini elinde bulunduran Standard Liege'e ilk teklifini sunduğu belirtildi. Belçika ekibi, Trabzonspor'un teklifini kabul etmezken, bordo-mavililerin yeni bir teklif sunmaya hazırlandığı yazıldı.

Sumudica övmüştü

Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica, vatandaşı Denis Draguş için geçtiğimiz haftalarda övgü dolu açıklamalarda bulunmuştu. Sumudica, "Denis Draguş, birlikte çalıştığım en iyi oyunculardan biri. Hızlı, bacakları çok kuvvetli ve inatçı. Sadece biraz bencil. Beşiktaş, onu transfer edebilmek için çıldırıyordu." ifadelerini kullanmıştı.

Denis Draguş'un performansı

Denis Draguş, bu sezon Gaziantepk FK formasıyla 29 maçta forma giydi. Draguş bu maçlarda 13 gol atarken 1 de asist yapmayı başardı. 

Senin için hazırladığımız haberler