Süper Lig ekibi Cenk Gönen'i denemeye aldı!

13.01.2020 - 15:13 | Son Güncellenme: 13.01.2020 - 15:16

Süper Lig ekibi Gaziantep FK'nın transfer etmek için Antalya’da kamp yaptığı otele getirdiği ve prensip anlaşmasına vardığı kaleci Cenk Gönen’in yaklaşık 3 yıldır futboldan uzak olması teknik ekibide tedirgin etti.

Kaleci Yuri Lodygin’in ayrılmasından sonra iki numarayı sağlama almak isteyen kırmızı siyahlılar son maçını 3 yıl önce Galatasaray’da Başakşehir’e karşı oynayan Cenk Gönen ile irtabata geçti. Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle transfer olduğu İspanyol takımı Malaga'dan ayrılan Cenk için kaleci antrenörü “Büyük risk olur” dedi.

Transferden sorumlu yöneticiler Müslüm Özmen ile Yusuf Demsoy da bu söylemin ardından oyuncu ile imza atmadı ve deneme antrenmanlarına çıkmasının daha doğru olacağını söyledi.

Cenk denenmeyi kabul etti

Gaziantep Güneş'in haberine göre 21 Ağustos 2017’de Malaga’ya transfer olan ancak yeni takımında antrenmanda sakatlanarak uzun bir ameliyat ve tedavi süreci geçiren Cenk Gönen, Gaziantep F.K.’da antrenmanlara çıkmayı kabul etti. İmzadan önce kaleci antrenörünün performansını görmesinin daha iyi olacağı yönünde görüş belirtilen Cenk için son karar kamp bitmeden önce verilecek.

Senin için hazırladığımız haberler