Kayserispor, Fransız sol kanat oyuncusu Mounir Chouiar ile anlaştı

27.06.2022 - 14:59 | Son Güncellenme: 27.06.2022 - 15:12

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Yeni Malatyaspor'da kiralık olarak forma giyen Fransız sol kanat oyuncusu Mounir Chouiar'i Kayserispor kaptı. İşte detaylar...

Kayserispor, Fransız sol kanat oyuncusu Mounir Chouiar ile anlaştı

Yeni Malatyaspor'un geride kalan sezonun devre arasında Fransa 2. Lig takımı Dijon'dan yarım sezonluğuna kadrosuna kattığı 23 yaşındaki kanat oyuncusu Mounir Chouiar, küme düşen sarı kırmızılı takımda 26 maçta gösterdiği  4 gol ve asistlik performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Kasımpaşa ve Kayserispor istiyordu

Dijon ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan Fransız futbolcu ile Süper Lig'den Kasımpaşa ve Kayserispor ilgileniyor. İki takım arasındaki Mounir için yaşanan transfer yarışını yeni sezonda Çağdaş Atan'ın çalıştıracağı Kayserispor kazandı.

Kayserispor, Mounir ile prensipte anlaştı

Bonservisini eline alacak futbolcu ile yaptığı görüşmede prensip anlaşmasına varan sarı kırmızılılar, transfer tahtasını açtırdığı takdirde genç futbolcuyu Türkiye'ye getirerek sözleşme imzalayacak.

Güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro

Lens altyapısından yetişen Mounir, 2019-2020 sezonunda 3,5 milyon Euro karşılığında Dijon'a transfer olmuştu. Güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro olan oyuncu, Fransa Milli Takımı'nın tüm alt yaş kategorilerinde forma giyse de A takımda oynama şansı bulamadı.

Senin için hazırladığımız haberler