Gaziantep FK'da şok ayrılık!

Furkan Sönmez
26.02.2024 - 18:52 | Son Güncellenme: 26.02.2024 - 20:33

Trendyol Süper Lig takımlarından Gaziantep FK'da Rumen teknik direktör Marius Sumudica ile yolların ayrıldığı iddia edildi. İşte tüm detaylar.

Gaziantep FK'da şok ayrılık!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nın Rumen teknik direktörü Marius Sumudica ile yolların ayrıldığı iddia edildi. Gazispor kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Ali Budak, resmi X (Twitter) hesabından, Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Yolların ayrıldığı 19. teknik direktör oldu

Marius Sumudica, bu sezon Trendyol Süper Lig'de yolların ayrıldığı 19. teknik adam oldu. Rumen çalıştırıcının da dahil olduğu bu sezonda takımlar 27. hafta itibariyle 19 kez teknik direktör değiştirdi.

Marius Sumudica'nın ayrılığının resmileşmesi sonrası sayı 19'a yükselecek. İşte Süper Lig'de yolların ayrıldığı teknik direktörler:

Emre Belözoğlu - Başakşehir

Erdal Güneş - Gaziantep FK

Çağdaş Atan - Kayserispor

Fatih Tekke - İstanbulspor

Hüseyin Eroğlu - Samsunspor 

Tolunay Kafkas - Ankaragücü

Şenol Güneş - Beşiktaş

Osman Özköylü - Pendikspor

Nenad Bjelica - Trabzonspor

Aleksandar Stanojevic - Konyaspor

Ömer Erdoğan - Alanyaspor

Kemal Özdeş - Kasımpaşa

Patrick Kluivert - Adana Demirspor

Alparslan Erdem - Karagümrük

Rıza Çalımbay - Beşiktaş

Nuri Şahin - Antalyaspor

Servet Çetin - Sivasspor

Hakan Keleş - Konyaspor

Hakan Yakın - İstanbulspor

Marius Sumudica - Gaziantep FK

Gaziantep FK performansı

Göreve geldiği 7 Eylül 2023 tarihinden itibaren 26 resmi maçta takımının başında olan Sumudica, bu karşılaşmaların 10'unda galibiyet, 6'sında beraberlik ve 10'unda mağlubiyet yaşadı. Toplamda 1,38'lik puan ortalaması yakalayan Rumen çalıştırıcı, 2. Gaziantep FK döneminin sonuna geldi.

Gaziantep FK'nın lig sıralaması

Bu sezon Süper Lig'den 4 takım bir alt lige düşecek. Gaziantep FK, bu sezon 27. hafta itibariyle 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak 28 puan toplayabildi. Kırmızı siyahlı takım, bu performansla birlikte küme düşme hattının ilk sırasında yer alarak 17. sırada kendisine yer buldu. 

Senin için hazırladığımız haberler