Süper Lig golcüsü darp raporu almıştı! Davayı kazandı...

Burak Alaca
06.05.2024 - 19:31 | Son Güncellenme: 06.05.2024 - 19:44

Son dakika spor haberi: İstanbulspor'la sözleşmesini darp raporu alarak tek taraflı fesh eden İbrahim Yılmaz'ı Uyuşmazlık Çözüm Kurulu haklı buldu. Detaylar haberimizde...

Süper Lig golcüsü darp raporu almıştı! Davayı kazandı...

Salim MANAV-AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig takımı İstanbulspor'la sözleşmesini tek taraflı fesheden ve Sarı-Siyahlı kulüple hukuki süreç yaşayan İbrahim Yılmaz'a Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndan (UÇK) sevindirici haber geldi.  

UÇK kararını verdi

İstanbulspor ile sözleşmesini darp raporu alarak tek taraflı fesh eden ve eski kulübü ile hukuki süreç yaşayan İbrahim Yılmaz'ı Uyuşmazlık Çözüm Kurulu haklı buldu. UÇK, İstanbulspor'un Erzincanspor'a "futbolcuyu ayartan kulüp" ve İbrahim Yılmaz'a ise "sportif ceza" için açtığı davayı reddetti ve İbrahim Yılmaz'ı haklı buldu.

İbrahim Yılmaz'ın avukatından açıklama geldi

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan İbrahim Yılmaz'ın avukatı Merve Güldür, "Sadece darp değil, şiddet eylemi ile birlikte hakarette söz konusuydu. UÇK'dan karar çıktı. İstanbulspor, İbrahim Yılmaz'ı transfer eden Erzincanspor'a "futbolcuyu ayartan kulüp" sıfatıyla dava açtı. İbrahim Yılmaz'a da "sportif ceza" alması noktasında dava açtı. UÇK iki talebi de reddetti ve fesihin haklı olduğu ortaya çıktı. İstanbulspor futbolcusu Mehmet Yeşil hukuki süreçte tanık sıfatıyla ifade verdi. Mehmet Yeşil gördüklerini tüm şeffaflığıyla anlattı. Ancak Mehmet Yeşil'in ifadesine başvurulmadı. İstanbulspor'la futbolcular arasında yapılan sözleşmelerde hukuk mahkemeler yetkili olduğu için süreç devam edecek. Bizim dosyamız şu anda UÇK'da görüldü ve haklı bulunduk. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, UÇK'daki mahkemede İbrahim Yılmaz'a içi dolu su şişesini attığını itiraf etti. Bu itiraf hukuk mahkemesinde de lehimize önemli bir done olacaktır" dedi.

 

İlgini Çekebilir
Gerginlik büyüyor! İstanbulspor'dan Volkan Can'a cevap!
Habere Git

İlk olarak Ajansspor duyurmuştu: İbrahim Yılmaz ile Ecmel Sarıalioğlu arasında neler olmuştu?

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, İbrahim Yılmaz ile görüşme esnasında bir tartışma yaşadı. Başkan Sarıalioğlu, İbrahim Yılmaz'a bir cisim fırlattı. 29 yaşındaki futbolcu olayın ardından darp raporu aldı ve sözleşmesini feshetti. Yaşanan olayda futbolcu Mehmet Yeşil'in de Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu ile İbrahim Yılmaz'ın yanında olduğu ve sonrasında herhangi bir sebep belirtilmeden, Süper Lig'deki Ankaragücü maçının kadrosunda yer almadığı kaydedildi.

Süper Lig'de 7 maça çıktı

Şu anda TFF 2.Lig ekibi 24 Erzincanspor formasını terleten İbrahim Yılmaz bu sezon İstanbulspor forması ile Süper Lig'de 7 maça çıkarken 2 kez fileleri sarstı.

Senin için hazırladığımız haberler