Vincent Aboubakar Süper Lig'e dönebilir! Fenerbahçe'nin transfer gündeminde...

06.06.2022 - 08:23 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 15:06

Süper Lig'de daha önce iki kez Beşiktaş forması giyen Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar 3. Türkiye macerasına hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...

Vincent Aboubakar Süper Lig'e dönebilir! Fenerbahçe'nin transfer gündeminde...

Beşiktaş'la Süper Lig'e damgasını vuran Vincent Aboubakar Türkiye'ye geri dönmeye hazırlanıyor. Kamerunlu yıldızla ilgilenen Fenerbahçe, Süper Lig'deki golcü sorununu Kamerunlu yıldız ile çözmek istiyor.

Aboubakar, Al Nassr'da mutlu değil

Akşam'ın Rusya'dan Metartings'den aktardığı haberine göre; golcü transferinde öncelik Vincent Aboubakar'da. Beşiktaş'la şampiyonluk yaşayan 30 yaşındaki Kamerunlu forvet, Al Nassr'da mutlu değil ve ayrılmak istiyor. Vincent Aboubakar, geçmiş dönemde de takımıyla birkaç idmana çıkmamış ve bu hareketiyle ayrılmak istediğini herkese ilan etmişti.

Fenerbahçe'nin transferde iki formülü var

30 yaşındaki golcünün Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu durumda Fenerbahçe'nin transfer için iki formülü bulunuyor. Birincisi satın alma opsiyonuyla kiralama, ikincisi ise bonservisiyle satın alma... Burada izlenecek yol, Al Nassr'ın talepleri sonrasında belli olacak.

İlgini Çekebilir
Bomba Jorge Jesus iddiası! Fenerbahçe KAP'a bildirmişti ama...
Habere Git

Ya kiralık ya da tapusuyla

Eğer yüksek bir bonservis talep edilirse, SarıLacivertliler, satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunacak. Ancak makul bir bedel talep edilirse, oyuncu tapusuyla Sarı-Lacivertliler'e geçecek. Aboubakar'ın tavrı transferde oldukça önemli.

Ayrılık isteğini kulübe bildiricek

Kamerunlu futbolcunun Al Nassr yönetimiyle görüşerek devam etmek istemediğini söylemesi bekleniyor. Bu durumda talep edilecek rakam da düşecek. Böylece Fenerbahçe'nin eli rahatlayacak.

Jorge Jesus'un, "Komple bir forvet" dediği Aboubakar'ı çok istediği öğrenildi. Sırtı dönük de oynayabilen Aboubakar, sadece attığı gollerle değil yaptığı asistlerle de forma giydiği takımlara üst seviyede katkı yaptı. Ayrıca tecrübesiyle takımdaki genç oyunculara da rol model olabileceği konuşuluyor. Aboubakar için tüm şartlar sonuna kadar zorlanacak

Vincent Aboubakar'ın performansı

Güncel piyasa değeri 9 milyon Euro olan 30 yaşındaki futbolcu bu sezon Al Nassr formasıyla 22 maça çıkarken 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş kariyerinde 66 maça çıkan Vincent Aboubakar 35 gl ve 9 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler