Taşyürek'ten Hatayspor analizi!

15.04.2015 - 17:08 | Son Güncellenme: 15.04.2015 - 17:08

Hatayspor'un Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, ''Hatayspor'daki oyunculuğum ve hocalığım döneminde Hatayspor'u bu kadar kopuk, dağınık ve ilgisiz halde görmedim'' dedi.

Taşyürek, kulüp tesislerinde futbolcularıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında, Hatayspor'un bazı sıkıntıları olduğuna dikkati çekti.

Kentte bazı çevrelerin oyuncularıyla ilgili 'futbolcular paralarını alamadıkları için oynamıyorlar' yönünde asılsız söylentiler çıkardığını ve bu duruma çok üzüldüklerini ifade eden Taşyürek, şöyle devam etti: "Hatayspor'daki oyunculuğum ve hocalığım döneminde Hatayspor'u bu kadar kopuk, dağınık ve ilgisiz halde görmedim. Bizi sevmeyen, benimsemeyen, özümsemeyen veya bir türlü varlığımızı kabul etmeyen bir grup var. Bu insanlar her fırsatta bize zarar vermek için her şeyi yapıyor. Futbolcularım ellerinden gelen bütün özveriyi ve çabayı gösteriyor. Maddi sıkıntılarımız var. Ancak bu sıkıntılar var diye futbolcuların sahada işlerini yapmamak ya da ters bir şey yapmak gibi bir düşünceleri asla yoktur. Oyuncularımız paralarını almamalarına rağmen bu özveriyi ve sıcaklığı sağlamışlardır. Ben oyuncularımla çalışmaktan ve birlikte olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Sonuçlar ne olursa olsun ben onları sonuca göre değerlendirmiyorum. Ama art niyetli insanların söylediklerine inanmayın. Oyuncular para almıyor. O yüzden oynamıyor gibi söylemler haksızlıktır"

Taşyürek, takıma herkesin sahip çıkması ve elinden geleni yapması gerektiğini vurguladı.

Senin için hazırladığımız haberler