Taylan 'Avrupalı' olabilir! Transferde 3 talip...

22.12.2020 - 10:08 | Son Güncellenme: 22.12.2020 - 19:01

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da oynayan Taylan Antalyalı, Avrupalı scout ekiplerinin de takibinde. Taylan Antalyalı'ya İtalya'dan 3 kulübün transferde talip olduğu gündemde. Taylan Antalyalı Galatasaray'da kaç para kazanıyor, kulübün transferde kararı ne? İşte detaylar...

Taylan 'Avrupalı' olabilir! Transferde 3 talip...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üstüne çeken Taylan Antalyalı ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Taylan Antalyalı Galatasaray'dan ayrılacak mı? İşte transfer gelişmesi ve detaylar...

Taylan Antalyalı, Galatasaray'da en az kazanan isimlerin başında

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve yıllık garanti ücreti 200 bin Euro seviyesine inen Taylan Antalyalı, ilk 11'in en az kazanan oyuncusu durumunda. Sarı-kırmızılı yöneticiler 25 yaşındaki oyuncunun ücretine zam yapma kararı aldı.

Avrupalı scout ekipleri takipte

Taylan Antalyalı'nın yükselen performansına Avrupalı scoutlar da kayıtsız kalmadı. Sezon başından beri Marcao'yu takip eden İtalyan kulüpleri, Galatasaray'ın maçlarında izleyip beğendikleri Taylan'ı transfer listesine almaya başladı.

Sassuolo, Bologna, Cagliari istiyor

Sabah'ın haberine göre; Mert Müldür ve Kaan Ayhan'ı kadrosunda bulunduran, Sassuolo'nun yanı sıra Bologna ve Cagliari'nin Taylan'ı scoutlarına izlettirdiği ve olumlu rapor aldı.

Galatasaray teklife soğuk

İtalyan kulüplerinden Marcao için teklif bekleyen Galatasaray'ın, ocak ayında kapısının sürpriz şekilde Taylan için çalınması gündemde. Ancak; sarı-kırmızılılar orta sahada alternatifsiz olan Taylan'ı satmaya soğuk bakıyor ve ücretinde iyileştirme planlıyor.

Taylan Antalyalı'nın bu sezonki performansı

2019-2020 sezonunda Erzurumspor'da 3 maçta 1 gol atan ve daha sonra Galatasaray'a transfer olan Taylan Antalyalı, sarı-kırmızılı formayla ilk sezonunda 15 maçta 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. Antalyalı, bu sezon ise 15 maçta 1342 dakika süre aldı ve 1 gol attı. 

Fatih Terim'in Taylan Antalyalı memnuniyeti

 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Taylan Antalyalı'nın performansından memnun olduğunu şu sözler ile dile getirmişti:

"Taylan bizim yeni kazancımız. Herkese izin var ona yok. Bizde ya da başka takımlarda oynamadığı zamanlara saysın bunu. Onun dinlenme gibi bir lüksü olmamalı. Maşallah iyi gidiyor, daha da iyi olacağına inanıyorum. Oynadıkça güveni artacak, her geçen gün öğrenecek."

Senin için hazırladığımız haberler