Teknik Direktörü açıkladı! Serdar Dursun...

30.01.2020 - 17:31 | Son Güncellenme: 30.01.2020 - 14:32

Almanya 2. Ligi Darmstadt 98'de forma giyen Almanya doğumlu Türk oyuncu Serdar Dursun'un uzun bir süredir hangi takıma gideceği, Süper Lig'den bir takım ile anlaşıp anlaşmayacağı merak konusuydu.

Darmstadt'ın teknik direktörü Dimitrios Grammozis ise bu haberlere bir yanıt verdi. Bild'de yer alan habere göre teknik direktör Dimitrios Grammozis, Serdar Dursun'un satılık olmadığını ve takımdan gidişinin mümkün olmadığını söyledi.

Beşiktaş'ın ismi geçiyordu

Süper Lig'den Beşiktaş ile uzunca bir süre ismi anılan Serdar Dursun için Hannover takımının da bir ilgisi olduğu söylenmişti. 28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz hafta Ajansspor'a konuyla ilgili özel açıklamalarda bulunmuştu.

Serdar Dursun, “Menejerimin Türkiye’de görüştüğü takımlar var. Bu takımlar arasında Beşiktaş var mı, yok mu? Bilmiyorum. Sezon sonunda güzel bir teklif olursa Türkiye’ye dönmeyi düşünüyorum. Şu anda kulübüm ile sözleşmem devam ediyor, benim için de istenilen bonservis bedeli var. Bu da 1 milyon Euro civarında” demişti.

Hedefinin A Milli Takım olduğunu vurgulayan Dursun, “A Milli Takımımızda forvet sıkıntılı mevki, alternatif isimler çok az. Takımımda şu ana kadar 10 gol attım, ikinci yarıda da gollerimi atmaya devam edeceğim. İnşallah A Milli takıma da çağrılırım. Hedefim A Milli Takım” açıklamasında bulunmuştu.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler