Tetteh'in şifresi: Önce gol, sonra sözleşme...

11.10.2020 - 21:18 | Son Güncellenme: 11.10.2020 - 21:23

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Benjamin Tetteh'i kadroda tutmayı düşünüyor mu? Tetteh'in maliyeti ne kadar? Yönetim futbolcunun geleceği için ne düşünüyor? İşte detaylar...

Tetteh'in şifresi: Önce gol, sonra sözleşme...

DETAY HABER-AJANSSPOR

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un yeni transferlerinden Benjamin Tetteh, bu sezona damga vurmak istiyor. Ganalı golcü, Hamza Hamzaoğlu ile yaptığı birebir görüşmede düzenli olarak ilk 11'de olmak istediğini ve bunun için gerekli performansı göstermeye hazır olduğunu iletti.

Hamzaoğlu, Tetteh'i ilk 11 için düşünüyor

Antalyaspor maçında ortaya koyduğu performans ve attığı golle takımı sırtlayan Tetteh ile ilgili Hamza Hamzaoğlu da pozitif düşüncelere sahip. Hamzaoğlu, Konyaspor maçında golcü ismi yine ilk 11'de oynatmayı planlıyor. 

Tetteh bu kadar önemli mi?

Daha önce transfer döneminde Galatasaray ile de adı anılan Benjamin Tetteh, sportif direktör Ali Ravcı'nın özel ricası ve başkan Adil Gevrek'in de yaptığı ekonomik fedakarlıklar sayesinde takıma kazandırıldı.

Adil Gevrek maliyetini açıklamıştı

Radyospor'a açıklama yapan Adil Gevrek, Tetteh'in toplam maliyetinin 1 milyon 150 bin Euro olduğunu ifade etmişti. Futbolcunun satın alma opsiyonu 4 milyon Euro olsa da zorunlu değil. Oyuncuya 500 bin Euro, Sparta Prag kulübüne de 650 bin Euro kiralama bedeli ödeneceği bildirilmişti.

Tetteh'i Yeni Malatyaspor kesin olarak kadroda tutacak mı? 

Sportif direktör Ali Ravcı, öncelikli olarak Tetteh'in bu sezon takıma katacaklarını merak ettiklerini söylüyor. Ravcı, "Sezon içinde göstereceği performans çok önemli. Sezon sonunda oturulur, konuşulur" yanıtını verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler