TFF 3. Lig’de büyük olay! Bıçaklı tehdit…

Orhan Gülek
21.04.2024 - 23:50 | Son Güncellenme: 21.04.2024 - 23:57

TFF 3. Lig’de bugün oynanan karşılaşmada Siirt İl Özel İdarespor’a deplasmanda 2-0 kaybeden Kestelspor, maç öncesinde jiletli saldırıya uğradıklarını ve bıçakla tehdit edildiklerini açıkladı.

TFF 3. Lig’de büyük olay! Bıçaklı tehdit…

AJANSSPOR - HABER

TFF 3. Lig 29’uncu hafta mücadelesinde Siirt İl Özel İdarespor’a deplasmanda 2-0 kaybeden Kestelspor, sert bir açıklamaya imza attı. Başkan Levent Uğur imzasıyla 9 maddelik uzun bir açıklama yapan Antalya ekibi, futbolcularının rakip takım oyuncuları tarafından saldırıya uğradığını duyurdu. 

"Demir boru ile oyuncularımıza saldırmış ve darp etmiştir"

Maç öncesinde tehdit aldıklarını ve konuyu Siirt Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü’ne aktarıldığını belirten Uğur, “Rakip takım futbolcularından Mansur Çalar elinde jiletle oyuncularımıza koridorda saldırmış, darp etmiş ve yaralamıştır. Siirtspor’lu 13 numaralı futbolcu İbrahim Öner elinde demir boru ile oyuncularımıza saldırmış ve darp etmiştir. Takımımız ısınırken Siirtspor’lu 6 numaralı futbolcusu Ahmet Keşli eşofman üstü ile ısınmaya çıkmış ve eşofmanın kolunun altında gizlediği bıçağı takım kaptanımız Emre Tosun’un yanına gelip bıçağı göstererek ‘Ölünüz çıkacak burdan, sizi delik deşik edeceğiz’ dedi” sözlerine yer verdi.

"Boyun ve omuzlarının değişik bölgelerinde kesikler oluşmuştu"

Futbolcular darp edildi Maç öncesinde yaşanan olayların etkisinde mücadeleye çıktıklarını belirten Başkan Uğur, “Futbolcularımızdan Hazarhan Karaca yüzünden darp edilirken bir diğer futbolcumuz İlkan Atak gözünden darp edildi. Erhan Karayer ve Emir Enes’in boyun ve omuzlarının değişik bölgelerinde kesikler oluşmuştur. Bütün bu olumsuzluklara rağmen takımımız bu psikoloji ve futbol terörü içerisinde sahaya çıkmış ve mücadelesini yapabildiği kadar yapmıştır” dedi.

Hakem ve temsilcilere soru

Müsabakanın hakemi Sinan Dereci’nin de eleştirildiği açıklamada, “Korku içerisinde çalmış olduğun komik penaltı düdüğü ile ve saha içindeki yanlı tavırlarınla Türk Hakemliği duruşunu sergileyemedin. Maalesef korktunuz. Müsabakanın temsilcileri Bekir Şeker ve Salih Turalı beylere soruyoruz; Müsabaka öncesi bütün bunlar yaşanırken neredeydiniz? Saldırıya uğrayan futbolcularımız sizin evlatlarınız olsaydı, sahaya çıkarıp oynamalarına izin verir miydiniz?” ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler