Erden Timur Kabul Etmedi Ama Mauro Icardi Transferinde İmzalar Atıldı

09.07.2023 - 19:32 | Son Güncellenme: 09.07.2023 - 19:58

Galatasaray taraftarının merakla beklediği Mauro Icardi transferini bitirse de Başkanvekili Erden Timur, Arjantinli oyuncunun transferini net bir ifade etmedi.

Erden Timur Kabul Etmedi Ama Mauro Icardi Transferinde İmzalar Atıldı

AJANSSPOR-HABER

Ajansspor'un bugün bittiğini söylediği ama Erden Timur'un ise yalnızca aşama kaydettik dediği Mauro Icardi transferi için dünyaca ünlü İtalyan transfer muhabiri Fabrizo Romona'dan çok net bir bilgi geldi. 

Fabrizio, Icardi transferini açıkladı

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano bildirdiği haberde Galatasaray'ın Mauro Icardi transferi için Paris Saint Germain ile 10 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladığını duyurdu. Arjantinli yıldız 2026'ya kadar sürecek bir sözleşemye imza atacak.

Icardi kaç para alacak?

İtalyan gazetesi Di Marzio, Mauro Icardi'nin Galatasaray'dan yıllık ne kadar para kazanacağını açıkladı. Habere göre; MLS ve Suudi Arabistan ekiplerinden ciddi teklifler aldığı iddia edilen 30 yaşındaki başarılı golcü Sarı-Kırmızılı ekipten yıllık 10 milyon Euro kazanacak.

İlgini Çekebilir
Gazeteciler sordu Erdem Timur, Icardi'yi açıkladı!
Habere Git

Erden Timur sır gibi sakladı

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur bugün yapılan basın toplantısında Mauro Icardi'nin transferi hakkında "Icardi transferinde belli bir aşama kaydedildi ama bonservis olarak rakamlar da çok yüksekti. PSG'de Suudi Arabistan'dan oldukça yüksek teklif almıştı. Sonunda rakamı belli bir seviyeye düşürmeye başladılar. O yüzden de bir aşamaya gelmek üzereyiz. Bitti diyemeyiz ama bir noktaya doğru geliyor artık. Epeydir çok uğraşıyoruz." diyerek kesin bir ifade kullanmaktan kaçınmıştı.

Ajansspor, Icardi transferini duyurmuştu

Ajansspor, bugün özel olarak paylaştığı haberde 30 yaşındaki Tangocunun transferinin tamamlandığını okurlarına duyurdu. Sarı-Kırmızılılar'ın bu transferinde sponsorlar önemli anlamda rol oynadı. Mauro Icardi'nin ilerlyen günlerde Galatasaray kampına katılması bekleniyor.

Cim Bom'un şampiyonluğunda kahraman oldu

Galatasaray'ın bu sezon Spor Toto Süper Lig'de kazandığı şampiyonluğun en büyük figürlerinden biri de Mauro Icardi oldu. Sarı-Kırmızılı formayı Süper Lig'de 24 maçta terleten golcü; 22 gol, 7 asistle takımını öne taşıdı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç transfer etmek isterken Erden Timur Florya'yı gezdirdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler