Totemci Sumudica

28.12.2020 - 01:02 | Son Güncellenme: 28.12.2020 - 10:03

Son dakika spor haberleri... Süper Lig'de bu sezon dikkat çeken performans ortaya koyan Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica ve öğrencileri şovuna devam etti ve Alanyaspor'u 3-1 mağlup etti. Ligde 4 maçtır kazanan Gaziantep 27 puanla 3. sıraya yükseldi ve zirveye gözünü dikti. Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica'nın totemi gözlerden kaçmadı. Detaylar haberimizde...

Totemci Sumudica

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Galatasaray'a yenilen Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica ve öğrencileri şov yapıyor. Gaziantep FK, oynadığı son 13 maçı da kaybetmedi. 7 galibiyet 6 beraberlik aldı. Doğunun Paris’i bu karşılaşmalarda 27 gol atıp 16 gol yedi.

Fenerbahçe maçı ile cezası sona eren ve son 3 maçta takımının başında kulübede yer alan Sumudica'nın totemi ortaya çıktı. 

Fenerbahçe maçında siyah mont giyen Rumen çalıştırıcı, Kasımpaşa ve Alanyaspor karşılaşmalarında da bu montu tercih etti.

Sumudica totem yaptığı için siyah montunu bu 3 maçta da giydi ve takımı 3 karşılaşmayı kazandı. 

'İki menajer bana rüşvet teklifi etti'

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Marius Sumudica, daha çok saha kenarında yaptığı çılgınca davranışlarla ve sivri açıklamalarıyla manşetleri süslüyor. Yakın zamanda Beşiktaş'ı yendikten sonra verdiği Kartal pozuyla siyah beyazlı taraftarların sinirlerini epey bozmuştu. Romanyalı teknik adam, transfer dönemindeki açıklamasıyla da ortalığı karıştırmıştı. Sumudica, transferi gündeme gelen bir oyuncuya onay vermesi şartıyla iki menajerin kendisine 50 bin Euro rüşvet teklif edildiğini açıkladı:

"Geçen hafta bir oyuncu önerildi. Türkiye'den iki menajer beni aradı. Bu futbolcuyu kabul etmem için menajerler bana 50 bin Euro teklif etti. Sadece iyi futbolcu olduğunu yönetime söylememi istediler. 'Çünkü son sözü sen söylüyorsun.' dediler. Benim için kolay olurdu. Geçen sene bu oyuncu sadece 1 gol attı. Ben onu buraya nasıl getiririm, bunun sorumluluğunu nasıl alırım?

Sumudica, Gaziantep FK'da kalacak mı?

Gaziantep FK'da sözleşmesi sezon sonu bitecek olan teknik direktör Marius Sumudica hakkında açıklama geldi.

Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Sumudica renkli bir kişilik. Maçları yaşıyor. Kulübede devamlı ayakta. 'Ben kulübüde uyursam futbolcular da sahada uyur' diyor. Daha önce de hocamız geldi, 'bana teklifler var' dedi, sözleşmesini 1 yıl daha uzattık. Büyük takımların hocaları dışında pek çok kulüp 1 yıllık sözleşme yapıyor. Günlük başarılara göre hareket etmemek lazım. Ben hep uzun mesafeye göre bakarım. 'İkinci devre bitsin, mart nisan ayında değerlendiririz' dedim. Şu anda son 4 haftadan beri Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve lider Alanya'yı mağlup ettik. Hocamız da kalmak istiyor. İnşallah yılbaşından sonra oturup konuşacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler