Trabzonspor'da Doğucan ve Murat Cem gitti, sırada Djaniny var

İsa Kethüda
06.09.2023 - 16:14 | Son Güncellenme: 06.09.2023 - 16:29

Transfer haberleri. Batista Mendy ile anlaşmaya varan Trabzonspor'da Doğucan Haspolat ve Murat Cem Akpınar ile yollar ayrıldı. Sırada Jorge Djaniny var..

Trabzonspor'da Doğucan ve Murat Cem gitti, sırada Djaniny var

AJANSSPOR-HABER

Fransa Ligue 2 ekiplerinden Angers'te forma giyen Batista Mendy ile anlaşmaya varan ve oyuncuyu Türkiye'ye davet eden Trabzonspor'da üç oyuncuyla yollar ayrılıyor.

Doğucan, Westerlo ile sözleşme imzaladı

Sports Digitale'de yer alan habere göre; Bordo-Mavili takımda kulüp bulmasına izin verilen Doğucan Haspolat, Belçika Jupiler Pro Ligi ekiplerinden Westerlo ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Fırtına ile 29 karşılaşmaya çıkan orta saha oyuncusu 1 gol ve 1 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Batista Mendy, Trabzonspor için geliyor!
Habere Git

Murat Cem Akpınar, Sakaryaspor'da

Trabzonspor'da bir oyuncu ile daha yollar ayrıldı. Kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan ve geçen sezon Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen Murat Cem Akpınar, TFF 1. Lig ekibi Sakaryaspor ile anlaşma sağladı.

Yeşil-Siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz sezon Giresunspor forması giyen orta saha Murat Cem Akpınar ile sözleşme imzaladık" ifadelerine yer verildi.

Djaniny de gidiyor

Trabzonspor'un kendisine kulüp bulması için izin verdiği ve takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Jorge Djaniny, Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Fateh ile prensip anlaşmasına vardı. Resmi açıklamanın kısa sürede açıklanması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a dev forvet!
Habere Git

Geçen sezon Sharjah FC'de kiralık olarak geçiren 32 yaşındaki forvet, Bordo-Mavili takım ile çıktığı 94 karşılaşmada 20 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler