Trabzonspor; Gagliardini, Pereyra Ve Aaron Ramsey'i Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
02.07.2023 - 18:54 | Son Güncellenme: 02.07.2023 - 19:14

Marek Hamsik'in takımdan ayrılmasından sonra dünya yıldızı transfer etmek isteyen Trabzonspor Aaron Ramsey, Roberto Gagliardini ve Roberto Pereyra'yı listeye aldı.

Trabzonspor; Gagliardini, Pereyra Ve Aaron Ramsey'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ederken takımdan ayrılan dünya yıldızı Marek Hamsik'in yerine ise bir yıldız oyuncu transfer etmek istiyor. Bordo-Mavililerde gündeme 3 isim geldi. Detaylar...

Roberto Gagliardini, gündeme geldi

İtalya basınında yer alan habere göre, Inter ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan  Roberto Gagliardini, Trabzonspor'un orta sahaya transfer listesinde yer alıyor. Bordo-Mavililer 29 yaşındaki oyuncuya imza parası vererek transfer etmek istediği ifade edildi.

29 yaşındaki orta saha oyuncusunun Inter ile olan sözleşmesi sona ermiş ve boşa çıkmıştı. Trabzonspor, tecrübeli oyuncunun maaş konusunda araştırmalar yaptığı da iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Nenad Bjelica'dan hodri meydan! “Meydan okumaktan korkmuyorum”
Habere Git

Trabzonspor, Roberto Pereyra için devrede

Fırtınanın listesindeki bir diğer isim ise Roberto Pereyra olduğu iddia edildi. Udinese'den ayrılan Roberto Pereyra'nın transferi için çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer, yıldız oyuncuyu kadroya katmak istediği ifade edildi. 

Geride kalan sezonda 36 resmi maça çıkan 32 yaşındaki Arjantinli yıldız oyuncu Pereyra, 5 gol ve 9 asistlik performans sergilemişti.

Son aday Aaron Ramsey

Bordo mavili ekibin gündemine gelen bir başka orta alan oyuncusu ise Aaron Ramsey oldu. Nice ile sözleşmesi bittikten sonra boşa çıkan yıldız oyuncu Trabzonspor'un gündemine geldi. Fırtına, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için şartları sorduğu iddia edildi. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor bayramda "Fırtına" gibi! Bir transfer daha KAP'a bildirildi
Habere Git

Uzun yıllar Premier Lig'de Arsenal forması ile boy gösteren 32 yaşındaki Gallerli yıldız, son olarak Fransız temsilcisi Nice'de forma giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler