Trabzonspor'da Muhammed Cham gelişmesi! Olumlu rapor verildi...

İsa Kethüda
02.05.2024 - 09:45 | Son Güncellenme: 02.05.2024 - 09:57

Fransa Ligi'nde Clermont forması giyen 23 yaşındaki Avusturyalı orta saha oyuncusu Muhammed Cham'dan olumlu dönüş alan Trabzonspor, kulübünü de ikna etmek istiyor.

Trabzonspor'da Muhammed Cham gelişmesi! Olumlu rapor verildi...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Yılport Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenman başlayan Trabzonspor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hedef Muhammed Cham

Daha önce üç oyuncuyla imza aşamasına gelen bordo-mavili yönetim, son olarak Fransa Ligi'nde Clermont forması giyen Muhammed Cham'ı listesine almıştı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor yönetimi, mayıs sonu gelmeden gelecek sezonun kadrosunun önemli bir bölümünü oluşturma konusunda kararlı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Dursun Özbek'e rakip çıktı! Sürpriz başkan adayı...
Habere Git

3 transfer bitti

Bu doğrultuda forvet Denis Draguş, orta saha John Lundstram ve sol bek Borna Barisic transferlerini tamamlayan Bordo-Mavililer, dördüncü isim için de yoğun mesai harcıyor. 

Muhammed Cham için olumlu rapor verildi

Karadeniz ekibinin listesindeki ilk sırada ise Fransa Ligue 1 takımı Clermont forması giyen Muhammed Cham var. 23 yaşındaki ofansif orta saha için Trabzonspor'un tüm kurmayları olumlu rapor verdi.

Ertuğrul Doğan onu işaret etti

Genç oyuncu, menajeri üzerinden yapılan teklife olumlu yanıt verdi. Kulübüyle gerçekleştirilen görüşmelerde henüz istenilen seviyeye ulaşılamasa da kapıların açık olduğu ve pazarlıkların devam edeceği öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
İşte Beşiktaş'ın yeni sportif direktörünün ilk transfer bombası!
Habere Git

Önceki gün basın toplantısında Başkan Ertuğrul Doğan, Fransa 2. Ligi'nden gelen Mendy'ye vurgu yaparak, onun tarzında oyuncularla görüştüklerini söylemişti. Bu ismin yine Fransa'da top koşturan Cham olduğu kaydedildi.

Bu sezonki performansı

Clermont Foot'ta 10 numara pozisyonunda görev yapan Avusturyalı futbolcu, bu sezon görev aldığı 32 karşılaşmada 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Forma giydiği takımlar

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan Muhammed Cham, futbola SC Red Star Penzing altyapısında başladı ve sırasıyla Tus Rickl, Hannover, Wolfsburg, Admira Wacker, Vendsyssel FF ve Austria Lustenau formalarını giydi.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal futbolcularla toplantı yaptı: "Bu mayıs bizim olacak!"
Habere Git

Sözleşmesi devam ediyor

23 yaşındaki futbolcunun Clermont Foot 63 ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Avusturya Milli Takımı performansı

Muhammed Cham, Avusturya Milli Takımı'nın da formasını giyiyor. Başarılı oyuncu görev aldığı 3 maçta 54 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler