Trabzonspor'da Pepe ve Onuachu Pendikspor kamp kadrosuna alındı!

İsa Kethüda
17.02.2024 - 16:34 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 16:41

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında yarın deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da Nicolas Pepe ve Paul Onuachu maç kadrosuna alındı.

Trabzonspor'da Pepe ve Onuachu Pendikspor kamp kadrosuna alındı!

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında yarın deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile yapacağı maç için İstanbul'a gitti.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, daha sonra özel uçak ile İstanbul'a hareket etti.

Onuachu ve Pepe kafilede yer aldı

Afrika Uluslar Kupası'ndan dönen Paul Onuachu ve Nicolas Pepe, kafileye dahil edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın Ankaragücü maçı kamp kadrosu belli oldu!
Habere Git

Trabzonspor'un kafilesinde şu isimler yer alıyor:

Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Onuralp Çevikkan, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez, Stefano Denswil, Filip Benkovic, Mehmet Can Aydın, Thomas Meunier, Eren Elmalı, Arif Boşluk, Berat Özdemir, Batista Mendy, Kerem Şen, Umut Güneş, Enis Bardhi, Göktan Gürpüz, Nicolas Pepe, Edin Visca, Mahmoud Trezeguet, Enis Destan, Umut Bozok, Paul Onuachu.

İki takımın ligdeki durumu

Ligde Atakaş Hatayspor'u sahasında 2-0 mağlup ederek 5 maç sonra kazanan bordo-mavililer, Siltaş Yapı Pendikspor'u da mağlup ederek üçüncülük hedefi yolunda puan kaybetmek istemiyor. Ligde geride kalan 25 müsabakada 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan Siltaş Yapı Pendikspor ise, 26 puanla 18. sırada bulunuyor.

Sakat ve cezalı oyuncular

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Hüseyin Türkmen ve Orsic, forma giyemeyecek. Ligin 24. haftasındaki Yukatel Adana Demirspor maçında kırmızı kart gören Halil Akbunar, cezasından dolayı Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Almanya'da görülmemiş protesto! Sis bombalı arabalar sahaya girdi
Habere Git

Hakem Halil Umut Meler

Pendik Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler, yönetecek.

Senin için hazırladığımız haberler