Zeki Amdouni, Burnley'ye Transfer Oluyor! İşte Ödenecek Ücret | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
17.07.2023 - 16:46 | Son Güncellenme: 17.07.2023 - 16:59

Transfer haberleri... Bir ara Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Zeki Amdouni, Basel'den ayrılmak üzere.

Zeki Amdouni, Burnley'ye Transfer Oluyor! İşte Ödenecek Ücret | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Burnley, bir ara Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un da transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Zeki Amdouni'yi kadrosuna katmak üzere.

Burnley, Zeki Amdouni ile anlaştı

Foot Mercato sitesinden Santi Aouna'nın haberine göre; Premier Lig kulübü Burnley'in, 22 yaşındaki golcü oyuncu ile anlaşmaya vardığı ve anlaşma gereği FC Basel kulübüne yaklaşık olarak 18 milyon Euro bonservis ücreti ödeyeceği belirtildi.

Zeki Amdouni'nin babası Trabzonlu

Ofansif orta saha ve forvet mevkilerinde görev yapan Türk asıllı 22 yaşındaki oyuncunun annesi Tunuslu, babası ise Türk. Zeki Amdouni, 4 Aralık 2000 tarihinde İsviçre'de doğdu. Yıldız oyuncunun Türk olan babası ise Trabzonlu.

İlgini Çekebilir
F.Bahçeli yıldız takımdan ayrıldı, yeni kulübüne imzayı attı!
Habere Git

Trabzonspor'a geçen sezon gol attı

Bilindiği üzere Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde geçen sezon Basel ile deplasmanda karşılaşmış ve Zeki Amdouni 2-0 kazanılan maçta ilk golü atmıştı.

Geçen sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden Türk asıllı İsviçreli yıldız, geçen sezon forma giydiği 52 maçta 22 gol ve 5 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Zeki Amdouni kariyerinde FC Lausanne-Sport, Etoile Carouge FC ve FC Stade-Lausanne-Ouchy gibi takımlarının da formalarını giydi.

İlgini Çekebilir
Real Madrid'in 2022-2023 sezonu mali sonuçları onayladı!
Habere Git

Milli takım performansı

Ayrıca İsviçre Milli Takımı'nın da formasını terleten forvet oyuncu, görev aldığı 5 maçta 5 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler